FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Odličan fight card

Objavljen popis borbi za FFC13 u Zadru

Nakon uspješnih evenata u Osijeku i Ljubljani te dva održana FFC Futuresa, Final Fight će polusezonu zaključiti priredbom u Zadru 6. lipnja u dvorani Višnjik koja je i prošle godine ugostila vodeću regionalnu borilačku promociju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Priredbu FFC 13 će predvoditi TOP 10 svjetski kick boksač u diviziji do 95 kilograma, Igor Jurković, te neugodni afrički borac sa Zelenortskih otoka - Luis Tavares u "main eventu". Obojica su dio Gloryjeva rostera u ovoj diviziji i spadaju u sam svjetski vrh.

Glavni dio MMA programa nam donosi obračun Osječanina Saše Milinkovića i Nijemca Rubena Wolfa kojeg je FFC publika imala prilike upoznati na priredbi FFC Futures 2 u Opatiji. Milinković je nastupio na FFC-u 11 u Osijeku te je uvjerljivo svladao Stefana Traunmullera pa bi mu dvoboj protiv Wolfa trebao biti novi korak naprijed u do sada vrlo uspješnoj karijeri.

Borilačke fanove će razveseliti i novi nastupi Mateja Batinića, Francisca "Croate" Barrija, ali i FFC debi popularnog zadarskog udarača Bože Mikulića. U kick boksing programu najviše iskaču imena bivšeg SuperKombatovog GP prvaka Sergeija Laščenka, sjajnog Albanca Shkodrana Veselija i u FFC-u neporaženog Ibrahima El Bounija. Zadarski navijači će se razveseliti nastupu svog "topnika" Ante Verunice koji je ove sezone već uspješno nastupio na FFC-u, ali i još jednog zadarskog debitanta Ivana Brkljače.

Zanimljivo, iako na popisu borbi nedostaje dva imena (protivnici Lascenka i Banovića), već sada će nastupiti borci iz čak 16 zemalja što je sigurno rekord FFC-a i stvar za pohvalu.

Prodaja ulaznica kreće već od sljedećeg tjedna.

FFC 13: Jurković vs. Tavares

Igor Jurković (CRO) vs. Luis Tavares (CV), -95kg
Sergei Lascenko (UKR) vs. TBA, HW
Shkodran Veseli (ALB) vs. Vlado Konsky (SVK), -77kg
Ibrahim el Bouni (MOR) vs. Boban Krušič (MNE), -85kg
Elmir Mehić (BiH) vs. Ante Verunica (CRO), HW
Slobodan Kajmakovski (MAC) vs. Tigran Movsisyan (CZE), -70kg

MMA

Saša Milinković (CRO) vs. Ruben Wolf (GER), HW
Matej Batinić (CRO) vs. Ivan Brkljača (CRO), -93kg
Božo Mikulić (CRO) vs. Marcin Prachino (ENG), -93kg
Patrick Pereša (CRO) vs. Francisco Barrio (ARG), -70kg
Darko Banović (AUT) vs. TBA, -66kg
Hrvoje Martić (CRO) vs. Fabio Ambrosini (ITA), -77kg

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider