FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
izabrao drugi put

Objava Fedorova povratka razočarala borilački svijet: 'On je kukavica'

Nekad najbolji teškaš u MMA-u vraća se borbama na Staru godinu u Japanu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Baš poput Mirka Filipovića, i legendarni se Fedor Emelianenko nije mogao ostaviti borbi. Zajedničko im je i to što su 'po stare dane' odlučili počastiti svoje brojne fanove u Japanu koji uz borilačke legende vole čekati Novu godinu.

Fedor Emelianenko ušao je ovog vikenda u ring Bellatorove priredbe nazvane Dynamite (kombinacija MMA i kick-boks) kako bi objavio da se vraća na Staru godinu Japanu protiv još nepoznatog protivnika. To je iznenadilo mnoge ljubitelje ovog sporta diljem svijeta koji su očekivali kako će se Rus vratiti ili u UFC ili u spomenuti Bellator, koji sve više smanjuje kvalitativnu razliku za UFC-om.

No, on se odlučio za novu japansku promociju, u organizaciji bivšeg gazde PRIDE-a Nobuyokija Sakakibare. Ipak, postoje neke veze s Bellatorom jer će prijenos u SAD-u ići na Spike TV-u koji prenosi Bellatorovoe priredbe. Očito jako sposobni šef te organizacije, Scott Coker, koji je nekad vodio Strikeforce, ima prste u svemu tome.

Među brojim MMA fanovima diljem svijeta nakon ove se objave Fedora provukla riječ 'kukavica'. Upravo o tome bruje društvene mreže, prenosi Fight Site. Navijači su ga htjeli vidjeti protiv najboljih, a on se odlučio za lakši put.

Mirko Filipović je nakon tih borbi u Japanu ipak potpisao za UFC. Vidjet ćemo hoće li isto učiniti i Fedor.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider