FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Paul Ivens

Oba moja borca će učiniti sve da donesu pobjedu UK-u!

Predstavnika nacionalnog tima Ujedinjenog Kraljevstva Rikkija Fortunu, u prvom krugu Europske MMA lige, u lakoj kategoriji čeka naš dečko iz Dubrave Filip Pejić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Britancu zadatak neće biti lak jer dobro je poznato koliko Pejić može biti eksplozivan i ubojit. Izbornik Ujedinjenog Kraljevstva, Paul Ivens svjestan je ozbiljnosti ovog MMA zadatka, pa je odlučio ostati tajnovit.

''Postoji dosta video materijala s borbama Pejića. On se čini jako vješt i obećavajući borac, tako da će to biti težak meč za Fortunu, ali imamo spreman 'game plan', koji nemam namjeru otkriti'', jasan je bio Paul Ivens.

Uz nastup Fortune u prvog krugu, u velter kategoriji, bori se još jedan Britanac – Marvin Vettori. On će u kavezu Cibone čekati Slovaka Radovana Uškrta. Izbornik Ivens i njegova dva borca s nestrpljenjem čekaju prvi event Europske MMA lige u Draženovom domu.

''Uz cijeli trud koji su organizatori do sada uložili u pripremu eventa, mislim da će se ta profesionalnost odraziti na samu priredbu te da će sve biti jako dobro organizirano i na visokom nivou. Jedva čekam dolazak u Zagreb! Pripreme za moje dečke teku dobro. Njih dvojica trenutno treniraju s različitim timovima, ali obojica su spremni za teške borbe. Nema puno podataka o Radovanu, ali Marvin je dobar i kompletan borac koji je spreman na sve. Oba moja borca će učiniti sve da donesu pobjedu svojoj zemlji! Čvrsto vjerujem da će obojica proći ovaj prvi krug'', tvrdi izbornik Paul Ivens.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas prvi krug Europske MMA lige koji će se održati 8. veljače u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa. 16 država. Jedan kavez. Jedan pobjednik. Povijest pišu pobjednici. Budi i ti dio MMA povijesti! Neka igre MMA lige počnu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider