FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'To radi namjerno'

Nove teške optužbe na račun Alistaira Overeema

Nizozemska zvijezda UFC-a Alistair Overeem na meti je novih optužbi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dugo godina borilački je svijet optuživao Alistaira Overeema da koristi nedopuštena sredstva. I bili su u pravu. Njegov 'hulkoidni' izgled nije bio izgrađen samo u teretani. Dolaskom u UFC se osramotio kada su ga Amerikanci uhvatili u varanju, no nekako je uspio vratiti povjerenje dijela fanova.

Sada su pred njim nove teške optužbe. Naime, nakon što je na sparingu ozlijedio prvaka u poluteškoj kategoriji Jona Jonesa, javili su se Anthony Johnson i Andrej Arlovski te poručili kako to Overeem radi – namjerno.

Podsjetimo, Overeem je rušio Jonesa na sparingu, a ovaj je nezgodno pao na gležanj. Prvak je trebao braniti pojas krajem rujna protiv Daniela Cormiera, no umjesto toga je završio na operaciji.

''Prije nekoliko dana sam sparirao s Overeemom i naučio sam na svom primjeru kako se on ponaša. Sparing partneri inače ne pokušavaju nanijeti pravu štetu jedan drugome. No, Overeem me u jednom trenutku izuzetno jako pogodio koljenom u stomak. U pravom borbi, takav bi udarac možda bio i nokaut'', rekao je Andrej Arlovski, prenosi Fight Site.

"Bio je to vrlo prljav potez i u trenutku sam mu se htio osvetiti, odnosno udariti ga laktom, ali moj boksački trener je reagirao i smirio me. Rekao mi je da ne idem tako nisko kao on, koji koristi tako prljave trikove. Tako sam zaključio da je Overeem ozlijedio Jonesa iz jednog jednostavnog razloga. On ozlijedi svakoga s kime trenira'', optužio je Nizozemca bjeloruski borac.

No, on je imao više sreće i borba s Antonijom Silvom 13. rujna neće biti odgođena. Jones nije imao te sreće…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider