FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Što se događa?

Nokaut Silve uzdrmao cijeli svijet: UFC ne priznaje naslov Weidmanu?!

Vijest godine u MMA svijetu je poraz apsolutnog kralja srednje kategorije Andersona Silve.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još uvijek mnogi ne mogu vjerovati da je Anderson Silva nakon sedam godina doživio prvi poraz u UFC karijeri. 38-godišnji Brazilac činio se nepobjedivim, no 29-godišnji Amerikanac Chris Weidman nokautirao je jednog na najboljih MMA boraca u povijesti.

>> I to se dogodilo: Anderson Silva izgubio nokautom!

No, na stranici UFC-a Chris Weidman je označen kao privremeni prvak, a prvak srednje kategorije i dalje je Anderson Silva?! MMA forumi i portali čude se ovom podatku i nikome nije jasno što se događa.

Dana White već je odbio sve ponude boraca da se bore protiv Weidmana. Svi žele imati pojas koji je toliko dugo držao Silva. No, predsjednik UFC-a sprema veliki revanš iako je Silva pomalo šokantno izjavilo da nema namjeru opet ganjati naslov.

Ovakav rasplet šokirao je mnoge, ali će UFC-ovoj srednjoj kategoriji donijeti možda i veći novac. Sada je veliki prvak ranjen, no sumnjamo da neće pokušati vratiti pojas. Još samo da ga s UFC stranice izbrišu kao prvaka kategorije...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider