FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Kristina Mijat srebrna

Sjajna Hrvatica u Beogradu postala svjetska prvakinja!

Nives Radić je u finalnoj borbi kategorije 'low kick' do 70 kilograma na bodove (3-0) bila bolja od Ruskinje Irine Jesenkulove.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska kickboxing reprezentativka Nives Radić osvojila je naslov svjetske prvakinje na 20. Svjetskom WAKO prvenstvu, što se održava u Beogradu, a srebrom su se okitile Kristina Mijat, Marija Malenica i Antonio Plazibat.

Radić je u finalnoj borbi kategorije 'low kick' do 70 kilograma na bodove (3-0) bila bolja od Ruskinje Irine Jesenkulove.

U finalu kategorije 'kick light' do 65 kg Talijanka Cristina Caruso jednoglasnom odlukom sudaca (3-0) svladala je našu Kristinu Mijat, dok je Marija Malenica u kategoriji K1 do 60 kg sudačkim preglasavanjem (1-2) poražena od Izraelke Nili Block.

Antonio Plazibat je u kategoriji 'low kick' do 91 kg poražen jednoglasnom odlukom sudaca (0-3) od Rusa Bašira Abakarova.

Uoči posljednjeg dana natjecanja Hrvatska je bila deveta na ljestvici osvajača medalja s jednim zlatom, tri srebra i devet brončanih odličja, dok su najuspješniji bili predstavnici Rusije s 11 zlata, te po osam srebrnih i brončanih odličja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider