FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Prekinute kvalifikacije

Neizvjesnost i strah kod hrvatskih boksača: Je li razum prevladao prekasno?

Razum je možda prekasno prevladao u slučaju boksačkih kvalifikacija za Olimpijske igre. Prema izjavi jednog od naših trenera: jedan član hrvatske reprezentacije zaražen je koronavirusom na prekinutim kvalifikacijama u Londonu.

Koronavirusom zaražene su i mnoge svjetske sportske zvijezde, a neizvjesnost se uvukla i u hrvatsku boksačku ekspediciju koja se prije tjedan dana vratila iz Londona s kvalifikacija za Olimpijske igre. Svi su potom otišli u samoizolaciju.

"To na nas ne može se zakačiti", kazao je Marko Milun prije odlaska u London, no iako su boksači po prirodi neustrašivi, neslužbeno se ipak, izgleda zarazio jedan od trenera. Tomo Kadić, trener Tonija Filipija još jučer je rekao da se jedan član boksačke reprezentacije testirao na koronavirus.

"Maloprije su mu javili da je pozitivan. Znači da sam vjerojatno i ja i moji ostali kolege iz reprezentacije", prepričao je Tomo Kadić.

24 sata kasnije Kadić je potvrdio da je i dalje pod temperaturom i da ga muči suhi kašalj.

"Duboko u sebi vjerujem da nemam koronavirus, ali ako imam morat ću se nositi s tom odgovornošću."

gol expired Akcija iz udžbenika: Pogledajte kontru koja je sijevnula iz – kornera divider

Kadić će na testiranje, kao i Toni Filipi koji je u Londonu izgubio u prvom kolu kvalifikacija, a po povratku u domovinu također se razbolio.

"Temperatura me već lagano pere, lagano, malo prehlada, ništa strašno. Treba izdržati", poručuje Filipi.

Ivana Habazin zadnja se vratila iz Ujedinjenog kraljevstva i to prije četiri dana. Zasad nema nikakvih zdravstvenih problema, a dok je tako neće se ni testirati.

"Možda je netko od nas pobrao nešto kad smo odlazili u London. Teško je to reći. Bili smo na aerodromu, u avionu . Bili smo s ljudima", prepričala je Habazin.

A sada je svatko u svom domu, u samoizolaciji. Je li netko pozitivan ili ne znat će se idućih dana, a dotad vlada neizvjesnost, ne i strah.

gol expired Poznati vratar šokirao: "Mislim da sam imao koronavirus, nisam se testirao" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider