FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Zelg Galešić:

'Naši dečki imaju realne šanse za prolazak dalje, nadam se punoj Ciboni!'

Napetost raste. Vatrena Cibona po prvi puta će 8. veljače ugostiti MMA borce iz 16 europskih zemalja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Protivnik našem Filipu Pejiću bit će Rikki Fortuna (Ujedinjeno Kraljevstvo), dok Davida Vasića čeka Martin Kalucz (Mađarska). Očekivanja od naših boraca su velika, ali u jednakoj mjeri koliko želimo prolaz naših, u prvom krugu Europske MMA lige, isto toliko sportski fer treba respektirati kvalitetne borce koji nam dolaze Ujedinjenog Kraljevstva i susjedne Mađarske. Svjestan je toga i izbornik reprezentacije hrvatske MMA lige.

''Fortuna je ušao kao zamjena, pa Pejić mora malo okrenuti igru od onoga za što se do sada pripremao. Rikki Fortuna je dobar parteraš, ali ima rupe u stojci što Pejić nikad do sada nije puštao nekažnjeno. Kalucz je borac koji ima solidnu stojku i parter dok mu je hrvanje najveća mana. Plan je stavit' ga na leđa i izdominirat' udarcima. Mislim da naši dečki imaju realne šanse za prolazak u slijedeći krug Europske MMA lige'', izjavio je Zelg Galešić.

U zadnje vrijeme smo navikli na punu Cibonu, a na pitanje kakvu atmosferu izbornik MMA 'repke' očekuje u Draženovom domu za prvi event Europske MMA lige, Galešić daje optimistične prognoze.

''Siguran sam da će sve borbe biti na visokoj razini. Bit će to težak zadatak za hrvatske borce, ali očekujem najmanje jedno finale. Vasić i Pejić su kondicijski već na visokom nivou, a sada je vrijeme sparinga kako bi pripreme došle do svog vrhunca. U Zagreb dolazimo 20. siječnja i u dvorani kluba Ufk Ban počinjemo zajedničke pripreme za Vasića i Pejića za borbe koje ih očekuju u Draženovom Domu. Dečki će trenirati dva puta dnevno kako bi bili što spremniji za nadolazeće mečeve. Nadam se punoj Ciboni jer ovo je jedan novi model MMA natjecanja i svakako zaslužuje podršku koja je dokazana na uspješnoj Hrvatskoj MMA ligi'', izjavio je Zelg Galešić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider