FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Novi ispad Japanca

Napeto uoči revanša: Ishii opet uspio naljutiti Mirka na vaganju!

Cro Cop i Satoshi Ishii odradili su vaganje uoči velikog revanša na Staru godinu!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Mirko Filipović na spavanje otišao u sjajnom raspoloženju, dan mu je malo pokvarilo ponašanje Satoshija Ishiija. Postupci Japanca i nisu baš olimpijski iako se radi o zlatnom olimpijcu u džudu. Baš kao i prije četiri mjeseca, opet je prouzročio mali incident na vaganju.

VIDEO Cro Cop sjajno raspoložen: Naježio sam se kad sam vidio njih dvojicu

'Japanci ne mogu vjerovati u kakvoj je Mirko formi i misle da Ishii nema nikakve šanse'

U kolovozu se, podsjetimo, nije ni pojavio na vaganju. Velika je to sramota za borca, ali organizator Antonio Inoki htio je spasiti show pa mu je oprostio. No, japanski 'bad boy' umalo ni ovaj put ni prošao vagu. Htio se vagati samo u trapericama, što mu nije bilo dopušteno, piše Mirkova službena stranica.

Navodno se nije htio skinuti jer nije imao hlačice, a na donjem rublju mu je bio Mickey Mouse. Na kraju je ipak uspio nabaviti hlačice i proći vagu na kojoj je imao 107 kg, dok je Cro Cop imao 106.5 kg.

Mirko se naljutio na izazivača i otkazao foto snimanje.

''Ja sam šampion, a moram čekati njega dok se ne udostoji pojaviti. Kakav je to način? To ne priliči borcu'', poručio je Mirko.

Bio je to prilično napet uvod u ono što nas čeka u srijedu. Od 11 sati možete pratiti izravni prijenos revanša Cro Cop - Ishii na OYO.hr, a snimku pogledajte u 21 sat putem malih ekrana na Novoj TV!

Hoće li Cro Cop opet pobijediti Ishiija (Nova TV i OYO, srijeda)?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider