Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bio je impresioniran

'Muhammad Ali nije na samrti, gledao je Beyonce otvorenih usta'

Supruga vjerojatno najboljeg boksača svih vremena Muhammada Alija, Lonnie, negirala je napise britanskih medija, koji su tvrdili da je legendarni boksač blizu smrti...

Lonnie je za "USA Today", nakon nedjeljnog finala Super Bowla, otkrila da je njen suprug dobro, a isto je potvrdila slikom na svom Twitter-profilu, na kojoj Ali u majici Baltimore Ravensa prati susret.

''Mogu vam reći da je Muhammad navijao za Ravense cijelo vrijeme i da je bio vrlo impresioniran pjevačicom Beyonce. Oči su mu za vrijeme njenog nastupa bile širom otvorene, baš kao i usta... Iskreno, on je dobro.''

>> Čim je sišla s pozornice pojurila je suprugu u naručje!

Britanske novine The Sun i Daily Mail su nedavno, navodno, prenijele riječi Muhammadova brata Rahmana, koji je izjavio da je bivšem boksaču ostalo svega nekoliko mjeseci života, a možda i nekoliko dana.

Potvrdu da je Ali dobro dala je i njegova kćer Rasheda Ali-Walsh.

''Razgovarala sam s njime prije pet minuta i stvarno je dobro. To su sve samo glasine.''

Ali (71) je bivši višestruki boksački prvak svijeta u teškoj kategoriji, te jedan od najzanimljivijih ličnosti u povijesti sporta! Nažalost, već godinama boluje od Parkinsonove bolesti, no i dalje se pojavljuje na velikim društvenim događanjima poput Olimpijskih igara u Londonu prošloga ljeta.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider