FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Vodi ih u Miami

MMA legenda u Zagrebu pronašla talente: 'Hrvatska ima sjajne borce'

Svjetska MMA legenda Conan Silveira stigao je u Zagreb sa važnom misijom – pronaći nove talente i borce koji će biti mentalno i fizički spremni da se pridruže njegovom timu u Miamiju i ostvare svoj sportski san.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prva stanica na tom putu novootvoreni je vrhunski zagrebački borilački American Top Team centar koji će sljedećih godina biti središtem regionalnih modernih gladijatora.

Conan je Zagrebu boravio tri dana, a nakon prvog treninga koji je odradio s pomoćnim trenerima i timom koji će voditi ATT centar, preostalo vrijeme posvetio je treninzima s borcima i u potrazi za novim MMA nadama. Više od 200 prijavljenih boraca pristiglih iz cijele regije i Italije imali su želju trenirati s američkom legendom, no zbog ograničenog broja grupa samo je njih 120 dobilo priliku trenirati s najboljim. Da naša regija ima veliki potencijal i vrhunske svjetske borilačke talente potvrdio je i sam Silveira.

"Vjerujem da je Hrvatska zemlja koja će svjetskoj MMA sceni podariti sjajne talente i borce. ATT želi ovdje prenijeti svoje znanje, program i mentalitet i omogućiti borcima da na jednom mjestu dobiju sve potrebno da postanu vrhunski sportaši. Sjajan je osjećaj kada osjetite potencijal u mladom sportašu, kada vidite da ima predanost i snagu koja će ga odvesti u sam vrh. Ovdje sam da nađem talente i već nakon prvih treninga odabrao sam borce s kojima želim raditi u Miamiju", izjavio je Conan Silveira, glavni trener i suvlasnik American Top Teama.

Već u svom prvom posjetu, Conan je odabrao četiri borca za koje misli da imaju veliki potencijal i pozvao ih da treniraju u njegovom kampu u Miamiju među najvećim svjetskim talentima MMA borbi. Odabrani borci su Saša Drobac, Ivica Trušček i Bruno Guštović iz Hrvatske te Tomislav Spahović iz BIH, a Conanu i njegovom timu u Miamiju, trebali bi se pridružiti već sredinom ovog ljeta.

Prije svog odlaska Conan je najavio svoj povratak u Zagreb na jesen i najavio veliki televizijski borilački spektakl koji nas uskoro očekuje:

"Kada smo razmišljali o tome da ovdje pokrenemo reality show Fight of Nations vodili smo se jednom mišlju – kako povezati sve te razne mentalitete i nedavnu ružnu prošlost koja je obilježila sve narode u regiji. Najvažnija stvar koju sam naučio kroz sve godine u MMA sportu jest to da ne možeš uspjeti sam. To nas ne čini slabijima i upravo je to poanta ovog neobičnog koncepta koji ćemo uskoro predstaviti gledateljima u cijeloj regiji. Borci koje ćemo pronaći ovisit će jedni o drugima, trebat će jedni druge da bi napredovali. Oni će se boriti jedni protiv drugih, ali će ujedno biti jedna velika obitelj i sve će povezivati isto ime – Fight of Nations!"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider