FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
borilački svijet tuguje

Tragedija u MMA-u: Preminuo od udaraca McGregorova sparing partnera

Tragična vijest zadesila je svijet borilačkog sporta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalac Joao Carvalho preminuo je od posljedica ozljeda zadobivenih u subotnjoj MMA borbi u Dublinu. Portugalski borac izgubio je nakon tehničkog nokauta od Irca Charlieja Warda, inače jednog od momčadskih kolega UFC-ovog prvaka u perolakoj kategoriji, Conora McGregora.

Carvalho se nakon borbe liječniku žalio kako mu je slabo nakon čega je odvezen u lokalnu bolnicu. Bio je podvrgnut hitnoj operaciji mozga, ali danas je njegov tim potvrdio da je umro.

Liječnička služba prisutna na dublinskom eventu, pratila je sve protokole prije nego što je Carvalho odvezen u bolnicu, potvrdio je to Eventmed Katarzyna Michlic, jedan od organizatora.

"Liječnici su ga provjerili nakon svake runde i svakoga puta je točno odgovorio na sva pitanja koja su ga pitali. Znao je gdje se nalazi, koja je runda završila i koji je dan u tjednu. Svi njegovi odgovori su bili savršeni. Nakon što je borba završila rekao je da nema glavobolju, ali se osjećao umorno. Sve se činilo u redu jer je normalno hodao, pričao, pa čak se i smijao", rekao je Michlic i nastavio.

"Deset minuta nakon što je borba završila počeo se žaliti kako ima teške glavobolje. Osjećao je vrtoglavicu i počeo povraćati. Pet minuta nakon toga bilo mu je jako loše pa smo ga poslali u bolnicu", zaključio je Michlic.

Nažalost po Carvalha nakon operacije mozda je bio u kritičnom stanju slijedeća 24 sata i preminuo u nedjelju navečer.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider