FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Oštre kritike

'Mislio sam da smo Overeema nešto naučili, a ne da podnese batine kao pi*****'

Ne prestaju stizati reakcije na borbu Alistaira Overeema i Antonija Silve, a novi kritičari u nizu na račun Overeema su njegovi sunarodnjaci Ramon Dekkers i Bas Rutten...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iznenađujući poraz nizozemskog gorostasa mnoge je nagnao da otvoreno kritiziraju jednog od najpoznatijih boraca današnjice. Overeemovi sunarodnjaci iz bicše gencije Glory Ramon Dekkers i Bas Rutten reagirali su prilično kritički na ovaj njegov nastup.

>> Overeem se konačno oglasio nakon šokantnog poraza od Silve

''Mislio sam da smo Overeema naučili kako da podnese batine kao muškarac, a ne kao pičkica", napisao je na Twitteru legendarni nizozemski K-1 borac Dekkers.

Još uvijek se neki pitaju zašto je Overeem promijenio taktiku uslijed borbe i tako pružio šansu Silvi da preokrene meč. Ipak je ta borba za njega imala veliki ulog. Osim povratka nakon suspenzije, to mu je bila prilika da ponovno stane oči u oči s UFC prvakom u teškoj kategoriji.

''Mislim da je problem u tome da Overeem više nema dobre sparing partnere kao Golden Gloryju, u Blackziliansu je najbolji i nitko mu nije dovoljno velik izazov. Očito je bio toliko neoprezan prema 'Bigfootu' da je zaboravio na njegovu pobjedu protiv Fedora'', izjavio je Bas Rutten.

Podsjetimo, Antonio Silva je do pobjede došao u 25. sekundi posljednje, treće runde, osvojivši tako ulaznicu za poziciji izazivača teške kategorije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider