FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Gotovo s kick-boksom!

Mirko otvoreno o borbi 'koju nikad neće zaboraviti': Točno znam što će sad napraviti

Cro Cop se 11. travnja u Poljskoj vraća u UFC kavez, a ni on ni navijači ne mogu dočekati veliki revanš.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još manje od dva mjeseca ostalo je UFC Fight Night 64 u Krakovu na kojem će se vijoriti hrvatske zastave. Grad na jugu Poljske nije toliko daleko od Hrvatske, a vjerujemo kako će Mirka u UFC kavezu doći gledati i mnogi navijači iz inozemstva.

Bit će to veliki revanš Cro Copa i Gabriela Gonzage koji ga je brutalno nokautirao high-kickom prije osam godina. Mirku je teško pao taj poraz, možda baš zato što je ga je Brazilac iznenadio njegovom 'specijalkom'.

Hrvatska borilačka legenda gostovala je u radijskoj emisiji poznatog MMA novinara Ariela Helwanija. Osim što je svjetskoj javnosti otkrio kako je gotovo s kick-boksom, Mirko se osvrnuo na prvu od tri 'osvetničke', a možda i posljednje borbe bogate karijere.

"To je jedna od borbi koje nikad neću zaboraviti. Ne mogu tvrditi da ću ga pobijediti, ali mogu potvrditi da ću umrijeti pokušavajući. To je ono što osjećam i dobro se osjećam. Postoje nekoliko stvari koje želim učiniti i revanš s Gabrielom je definitivno jedna od njih'', prenosi Mirkove riječi Fight Site.

"Vjerujem da sam bolji borac od Gabriela Gonzage, ali ne želim biti lajav i poštujem Gabriela jer je dobar borac. Definitivno ću dati sve od sebe. On će dati sve od sebe. Pružit ćemo dobru borbu i fanovi će biti sretni."

Najavio je Cro Cop kako će ovaj put biti spreman za Gonzagu.

"Već sam proučio sve njegove borbe nakon što smo se borili. Točno znam što će napraviti, ali ovog puta će stvari biti drukčije. Želim tu pobjedu više od ičega.''

Mirko se intenzivno priprema za jedan od posljednjih mečeva karijere. Za nekoliko tjedana u pomoć mu stiže i trenutačno najbolji Hrvat u UFC – Stipe Miočić. Američko-hrvatski teškaš trenirat će s Mirkom u Zagrebu oko dva tjedna, a on bi mogao dobiti koji dobar savjet od Mirka za obračun s Markom Huntom u svibnju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider