FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
okršaj 29.12.

Cro Cop se pohvalio: "Znam ime svog suparnika. Bit ćete zadovoljni"

Japanska MMA organizacija konačno je odlučila kojeg će suparnika dodijeliti Mirku Filipoviću u četvrtfinalu završnog Grand Prix turnira u Tokiju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nedugo nakon što je japanska MMA organizacija Rizin objavila da će Wanderleia Silvu na završnom Grand Prix turniru krajem godine u Tokiju zamijeniti Muhammed "King Mo" Lawal, Mirko Filipović oglasio se putem svog Facebook profila.

"Dragi prijatelji. Konačno imam protivnika za Rizinov Grand Prix. Danas ili sutra će biti objavljeno ime mog suparnika. Ja ga znam, ali smatram da ga Rizin treba prvi objaviti. No uvjeren sam da će svi ljubitelji MMA-a biti sretni", napisao je Cro Cop na svom profilu.

Ukoliko se Rizin nije odlučio na neki veliki manevar, osmorica sudionika završnog Grand Prixa su Filipović, Tsuyoshi Kosaka, Kaido Hoovelson, Shane Carwin, Amir Aliakbari, Szymon Bajor, Valentin Moldavski i Muhammed Lawal, te među njima treba tražiti Cro Copovog suparnika. No postoji i sumnja da je Rizin odlučio otpisati jednog od boraca i osim Lawala angažirati još jedno veliko ime MMA borbe.

Pojavile su se i špekulacije da Rizin neće neko jako ime potratiti već u četvrtfinalu na Filipovića, tako da je teško za očekivati da će to biti Carwin, Lawal ili Bajor.

U idućih 24 sata stvari će biti puno jasnije, a Filipović se već večeras može krenuti konkretnije pripremati za svog idućeg suparnika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider