FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Glavna borba večeri

VIDEO Sučelili se Miočić i Werdum: 'Derat će se na mene, dobacivati da umrem...'

Održana je službena press konferencija uoči UFC 198 priredbe na kojoj će se 14. svibnja za naslov prvaka teške kategorije boriti aktualni prvak Fabricio Werdum i izazivač Stipe Miočić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC 198 održat će se u Curitibi na stadionu pred više od 40 tisuća gledatelja, a na kojoj će se okupiti najbolji brazilski borci, ali i Fabricio Werdum i Stipe Miočić. Osim Werduma i Miočića na popisu borbi nalazi se pregršt kultnih imena poput Andersona Silve, Vitora Belforta, Ronalda Souze, Mauricia Rue i Cris 'Cyborg'.

Doduše, nama će najzanimljivija biti glavna borba večeri u kojoj će Stipe Miočić konačno pokušati dokazati da je trenutno najbolji teškaš svijeta. Budući da se radi o brazilskom eventu Miočić je svjestan da neće imati podršku navijača, ali on je fokusiran samo na borbu i spreman je na veliki zadatak ispred sebe.

''Fanovi u Brazilu su strastveni i podržavaju svoje borce, ali u oktogonu ćemo biti samo Werdum i ja i to je jedino što mi je bitno. Derat će se na mene, dobacivati mi da umrem, ali naviknuo sam na to, bit ću dobro i spreman za nastup 14. svibnja'', rekao je Miočić, a prenosi Fightsite.

U nastavku možete pogledati sučeljavanja boraca, kao i snimku cijele press konferencije.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider