FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
omraženi brazilac

VIDEO Karma je gadna stvar: Bivši UFC borac brutalno nokautiran!

Brutalan nokaut viđen je prošlog vikenda na MMA eventu u Poljskoj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošlog vikenda u Poljskoj je održan borilački spektakl Konfrontacja Sztuk Walki, na kojem su nastupili i neki bivši UFC borci. Među njima bio je i osramoćeni Brazilac Rousimar Palhares.

Riječ je o borcu koji je poznat po završavanju borbi 'submissionom' (klinčom). Palhares je svojedobno bio u UFC organizaciji, no zbog svojeg nestašluka je bio i izbačen. On je u čak tri navrata držao suparnike u klinču duže nego što je trebalo, a to je, zajedno s pozitivnim doping testom 2012. godine, bila kap koja je prelila čašu kod predsjednika UFC-a Dana Whitea.

Posljednju borbu u UFC-u imao je protiv Mikea Piercea kojem je koljeno držao dvije sekunde dulje u klinču nakon što je sudac intervenirao.

Svi njegovi potezi učinili su ga vrlo nepoželjnim kod mnogih MMA organizacija, što ga je 'natjeralo' da se odazove poljskom organizatoru spomenutog eventa.

Kažu da je karma gadna stvar. A to je na svojoj koži osjetio jedan od najomraženijih boraca današnjice. Poljak Michal Materla nokautirao je Palharesa u borbi večeri sredinom druge runde. Brazilac je naletio na ubojitu desnicu gorostasnog Materle, koji ga je potom još nekoliko puta udario 'čekićem' na podu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider