FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sve više se priča o tome

Megameč ljepotica na vidiku: Ronda sad čeka Ginu

Plava ljepotica Ronda Rousey (27) osvojila je prošli tjedan UFC-ov pojas prvakinje u bantam kategoriji protiv Liz Carmouche....

Međutim, mnogi vjeruju da ona ima savršen omjer samo zato što se tamnokosa Gina Carano (29) prestala boriti prije tri i pol godine.

Poput munje širi se popis borkinja koje stižu u UFC, a osim prvakinje Ronde Rousey tu su i Alexis Davis, Sarah Kaufman, Miesha Tate, Germaine de Randamie, Liz Carmouche, Julie Kedzie, Amanda Nunes, Sara McMann i Cat Zingano. Najglasnije se, dakako, spominje i povratak Carano.

''Gina Carano je sad u Hollywoodu i drago mi je zbog nje jer je gluma posao kojem se veseli. Ipak, čuo sam da je zanima ideja o povratku u borbu. Neću joj stvarati pritisak, ali bio bih sretan da se vrati'', rekao je White.

Radilo bi se o megameču u ženskoj slobodnoj borbi, međutim, još je dosta prepreka na tom putu jer bi Gina morala prijeći iz veltera u bantam kategoriju. Previše je u tome ako... (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider