FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'Sve je laž'

Mayweather negirao dogovor: Borba s Pacquiaom nije dogovorena

Američki boksač Floyd Mayweather potvrdio je da postoje pregovori za meč protiv Filipinca Mannyja Pacquiaa, no rekao je i da je dogovor, unatoč medijskim napisima, daleko od realizacije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pacquiao je prošloga tjedna potpisao ugovor prema kojem bi se borba trebala održati 2. svibnja u Las Vegasu, no Mayweather nije još ni blizu toga da stavi potpis na ugovor koji bi značio da će se dvoboj vrijedan 200 milijuna dolara održati.

"Ono što svi drugi govore je laž. Već dugo vremena govorim da Pacquiao nije u pozicija da određuje uvjete borbe. Da li se želim s njime boriti? Apsolutno! Da li pregovaramo? Apsolutno. Da li je borba dogovorena? Ni blizu!", rekao je Mayweather američkim medijima.

"Pregovaramo s njegovim timom, međutim radimo jedan korak naprijed, pa dva unazad. Nadam se da ćemo uspijeti dogovoriti borbu. Nije Pacquiao isključivi krivac, već njegova promotorska kuća Top Rank", zaključio je Mayweather.

Obojica vjeruju da će lakoćom slaviti protiv ovog drugog, a hoćemo li imati priliku saznati tko je najbolji borac svijeta u ovoj kategoriji tek treba vidjeti...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider