FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
predigra za meč?

Mayweather bogato nagrađuje ismijavanje Conora McGregora!

Događa li se predigra za borbu koja bi mogla biti najgledanija svih vremena?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok svaki ljubitelj borilačkih sportova živi u nadi da bi se mogao dogovoriti vjerojatno najgledaniji meč svih vremena, Floyd Mayweather i Conor McGregor već se tjednima prepucavaju putem novinara i društvenih mreža. Umirovljeni američki boksač podigao je "letvicu" na jednu sasvim novu razinu kada je od svojih fanova zatražio pomoć u ismijavanju irskog UFC prvaka.

Mayweather je na svojem Instagram profilu objavio video u kojem je iskompilirao nekoliko detalja iz McGregorove prve borbe s Nateom Diazom (koju je izgubio), sebe kako se smije te ga u konačnici potpisao Connor The Notorious Quitter (Conor zloglasni odustaje). Amerikanac je pozvao navijače da video poruku, u kojoj je pogrešno napisao McGregorovo ime (ima jedno n), imenuju odnosno što slikovitije opišu. Najorginalnijem autoru poslat će 10 tisuća dolara.

McGregor se odlučio nakratko povući iz svijeta MMA borbe zbog iščekivanja prve prinove u obitelji. Njegova djevojka trebala bi roditi u svibnju, a Irac se dotada, kako ju ne bi dovodio u stresnu situaciju, ne želi boriti.

Hoće li ovaj Mayweatherov potez izazvati bilo kakvu reakciju kod McGregora ili će Irac ostati pri onoj svojoj "neka mi to dođe reći u lice", saznat ćemo vrlo brzo.

 

CAPTION THIS! Best caption wins $10,000.00. The winner will be announced on Monday, Dec 19. Stay tuned ! #TMT

A video posted by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider