FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Gledat će brata

Maro Perak: Cijenim sve što MMA liga radi za slobodnu borbu

U finalu Hrvatske MMA lige borba koja je digla publiku Cibone na noge bila je ona između Mateja Batinića (Ban Team) i Kristijana Peraka (UFC Gladiator).

Tada smo svjedočili beskompromisnom okršaju ove dvojice titana u kojem je Batinić na kraju ugušio snažnog Peraka i okrunio se titulom prvaka MMA lige u poluteškoj kategoriji.

''Takav je to sport, uvijek netko mora biti pobjednik, a netko gubitnik. Čestitam Batiniću, sama činjenica da se nalazi na 81. mjestu svjetske ljestvice Fight Matrixa govori dovoljno koliko je kvalitetan borac. Tamo se nalaze borci iz najvećih svjetskih organizacija, a on je potekao iz Hrvatske MMA lige. Pohvalio bih i ideju hrvatske MMA reprezentacije, cijenim sve što MMA liga radi za slobodnu borbu u Hrvatskoj, pa i šire. Od Kristijanovog nastupa u Puli očekujem pobjedu jer je ipak iskusniji od svog protivnika. U svakom slučaju, to će biti punokrvna MMA borba koja može otići u bilo kojem smjeru, bilo parter, bilo stand up. Gledateljima sigurno neće biti dosadno'', najavio je Maro Perak.

Mlađi brat iskusnijeg Mare Peraka, prošle sezone je pokazao svoju kvalitetu u kavezu MMA lige, a ove godine najavljuje da će biti još agresivniji. Prva prepreka će mu biti prekosutra u Puli. U dvorani Mate Parlov u suprotnom kutu stajat će mu Milan Vinčić (MMA Team Predator).

''Idem na pobjedu, kao i uvijek. Ove godine možete očekivati puno agresivnijeg borca, više ću se koncentrirati na stand up. Zadovoljan sam svojim nastupima u MMA ligi, ali nisam zadovoljan ishodom u samom finalu. Opet želim vrh MMA lige, nadam se da ću doći do Batinića. Želim revanš s njim jer želim pokazati da sam bolji borac'', izjavio je Kristijan Perak.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas prvi event osmine finala Hrvatske MMA lige koji će se održati u subotu, 22. veljače, u dvorani Doma sportova Mate Parlov s početkom u 21.00 sat. Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Doma sportova Mate Parlov na dan eventa. Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Hrvatska MMA liga, prva osmina finala:

Do 70 kg:
Milan Aščerić (Trojan Pula) - Hrvoje Stepić (Ban Team)
Erhan Ameti (Prime Poreč) - Marko Burušić (UFK Novi Zagreb)
Oliver Sudac (Werdum Team) - Ivan Vladimir (Bandog Zadar)

Do 77 kg:
Tonči Peruško (Trojan Pula) - Saša Božić (UFK Kutina)

Do 84 kg:
Tadija Majić (Istarski borac) - Miroslav Čevra (UFK Kutina)
Baldo Perak (UFC Gladiator) - Matej Jurin (Leon Gym)
Josip Perica (Ban Team) - Antonio Bičanić (MMA Team)

Do 93 kg:
Kristian Perak (UFC Gladiator) - Milan Vinčić (MMA Team predator)

Revijalne borbe:

Do 66 kg
Ivan Pareman (Prime Poreč) – Mislav Major (UFK Novi Zagreb)

Do 70 kg
Luka Jarc (Prime Poreč) – Sebastijan Emini (UFK Novi Zagreb)

Do 77 kg
Ivan Bilić (Trojan Pula) – Tomislav Ceronja (KBK Vrapče)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider