FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'Ona je prirodno seksi'

Ona borbe čini uzbudljivijima: Ova ljepotica prva je ring djevojka MMA lige

Hrvatska je raj na zemlji koji vrvi lijepim djevojkama, ali organizacija Hrvatske MMA lige se namučila dok nije pronašla jednu prirodnu ljepoticu kojoj je povjeren seksi zadatak nošenja brojeva rundi u MMA kavezu.

Prva službena ring djevojka Hrvatske MMA lige je Josipa Cvit (20). Nomen est omen, naša Josipa je pravi cvjetić. Lijepa, ljupka, vrckava – Josipa zrači urođenim seksipilom. Viktor Drago ovaj put nije imao puno posla jer Josipa Cvit utjelovljuje ono što bi mlada djevojka danas trebala biti – seksi na jedan nepretenciozan način.

>> Prognoza najboljih borbi MMA lige u subotu: Poznati dobitnici ulaznica za Cibonu!

Viktor je otkrio kako je bilo na snimanju s Josipom:

''Hrvatska MMA liga je tražila novo lice. Josipa je seksi, ali na jedan prirodan način. Što se danas viđa sve rjeđe i rjeđe. Josipa je vesela i neopterećena, tijekom snimanja se šalila na svoj račun i pokazala da se bez problema može snaći u muškom društvu jer kad je upoznate shvatite da ne igra na kartu dekoltea, već humora'', izjavio je Viktor Drago.

Fotografije Josipe Cvit potpisuju Viktor Drago&Goran Matijašec.

Drugi event Hrvatske MMA lige na rasporedu je u subotu, 2. ožujka 2013. s početkom u 20.30 sati, a prijenos uživo je na OYO.hr. Posjetitelje očekuju seksi ring-djevojke, Žanamari & J'Animals, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Neka igre MMA lige počnu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider