FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
FIGHT!
Spektakularna večer

Ljubimac Arene potučen u Žatici: 'Prodao mi je sve fazone koje zna'

Spektakularna porečka večer obišla je svijet i odaslala najljepšu moguću razglednicu borilačkoj eliti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vrhunska produkcija i senzacionalni fight card položili su ispit s najvećim ocjenama, a Poreč je to znao prepoznati. U okršaju večeri, domaći junak Igor Jurković sučelio se s opasnim BiH strojem, Dževadom Poturkom i poslao ga na dorađivanje u radionicu. Nošen vatrenom podrškom, Jurković je i više nego zasluženo slavio u tri runde.

>> VIDEO FFC 6: Jurković razbio Poturka, Gerges slavio u mega okršaju

"Hvala još jednom na ovako lijepoj podršci u ovom lijepom eventu. Borbu sam i planirao odraditi u tri runde, ma da sam mislio na kraju treće runde završti nokautom, ali Dževad je dosta iskusan borac, a i može primit udarac. Što reći, ovo je bilo kao iz snova."

"Ova borba bi sigurno završila prije, da je bio možda neki drugi borac umjesto mene. Igor je došao jako spreman, prodao mi je sve fazone koje zna. S druge strane, ja i moj tim smo pripremili posebne specijalke za njega, ali to nije urodilo plodom", priznao je Poturak. 

Šlager večeri, a vrlo vjerojatno i cijele dosadašnje FFC sezone, stigao je u koprodukciji fantastičnog dvojca Gerges - Žuravljev. Žuravljev se opet iskazao ubojitim boksačkim dionicama, ali je Gerges isporučio mnogo više nožnih projektila i slavio s tek pola boda prednosti.

"Osjećam se sjajno. Dugo sam bio na najvišoj svjetskoj razini i sada sam spreman potvrditi da sam i dalje vrhunski borac. Žuravljev se pokazao onakvim kakvim sam ga i očekivao. Odličan je borac, zaista odličan, ali danas sam ja bio za nijansu bolji", rekao je Gerges.

Nokaut večeri pripao je riječkom MMA prvaku, Dorijanu Iliću koji veliku pobjedu posvećuje ocu, također nekadašnjem borcu: "Insipiracija mi je jako velika. U biti, to radim izrazito zbog njega i što više pobjeda oću napraviti baš za njega i to je to", kazao je Ilić.

FFC sada uzima zasluženu ljetnu stanku i vraća se najesen sa spektaklima u Sarejevu i Puli.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider