FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Prvi FF u Splitu!

Kreću 'Final Fight' borilački spektakli po Hrvatskoj i regiji!

Baš kao što je vlasnik Fight Channela Orsat Zovko početkom godine i najavio, njegova borilačka promocija Final Fight kreće s velikom serijom snažnih borilačkih evenata počevši od ovog mjeseca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi od deset turnira koje bi trebali gledati u 2013. na rasporedu već u petak 19. travnja u Splitu (Velika dvorana Gripe).

Priredbu će predvoditi jedan od najboljih hrvatskih kick boksača Igor Jurković u dvoboju protiv opasnog rumunjskog nokautera Raula Catinasa. Kao uvod u glavni meč će poslužiti polufinalist nedavnog K-1 WGP Finala koji je u Zagrebu zapeo na našem Cro Copu, Pavel Zhuravlev, i talijanski gorostas Luca Panto.

Bitna novost u odnosu na dosadašnje Final Fight evente jesu dvoboji prema pravilima slobodne borbe. S obzirom na ogromnu popularnost koju MMA uživa kod domaće, regionalne i svjetske publike, Fight Channel je kroz seriju Final Fight odlučio svojoj publici ponuditi i mečeve modernih gladijatora.

MMA pravila

Splićani će tako imati prilike uživati u četiri MMA dvoboja od kojih se posebno ističe okršaj najveće hrvatske mlade teškaške nade, još uvijek neporaženog Dubrovčanina, Ante Delije. "Hodajuća nevolja" će na Final Fightu 03 pokušati zadržati niz nepobjedivosti protiv odličnog grčkog udarača - 108 kg teškog Michaila Laprakisa.

Od ostalih MMA dvoboja se ističe okršaj švedsko-hrvatskog borca Christiana Golčića i snažnog Sarajlije Tomislava Spahovića. Ova dva impresivno građena borca de bez ikakve sumnje publici pružiti pravu adrenalinsku bombu, a gotovo nitko ne očekuje da će ovaj dvoboj stići do sudačkog gonga.

Odlična vijest za Splićane su nastupi najboljih boraca koji dolaze iz glavnog grada Dalmacije. Agron Preteni se nakon impresivne predstave i nokauta protiv Andreia Stoice na K-1 WGP-u u Zagrebu vrada u natjecateljski pogon protiv Belgijca Mamadua Kete, a Toniju Milanoviću će Final Fight biti prilika za povratak u pobjedničke vode s obzirom da je u Zagrebu nokautiran od Jasona Wilnisa. Njegov protivnik je Marokanac Ibrahim El Bouni. Zlatka Bajića čeka vrlo neugodan Grk Spanisa Vaggelis, dok organizatori još uvijek nisu otkrili tko će se naći na drugoj strani ringa nokauteru Teu Radniću.

Prvoklasne borbe

Od tehničkih detalja valja istaknuti da će se svi mečevi (kick boksing ili MMA) održavati u ringu, a da će MMA dvoboji biti suđeni prema legendarnim Pride pravilima. Organizatori najavljuju produkciju na najvišem mogućem nivou koji je zagrebačka publika mogla vidjeti na K-1 WGP Finalu i Cro Cop Final Fightu prošle godine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider