FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Video rat na Youtubeu

Kontroverza iz Zadra i dalje dijeli navijače: Tko je trebao slaviti?

Spektakularni FFC 4 održan u Zadru i dalje je predmet rasprava među ljubiteljima MMA-a i borilačkih sportova općenito.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Četvrto izdanje Final Fight Championshipa donijelo je neke fantastične borbe i iznenađenja, ali i kontroverze. Najviše se raspravljalo o prvom meču večeri nakon kojeg su domaći gledatelji žestoko protestirali. Borac zadarskog Bandoga Marko Lukačić već je slavio s navijačima, no na kraju je pobjednik bio Antonio Mijatović iz Zagreba zbog čega je taj klub podnio i službenu žalbu.

>> Bivši UFC-ov prvak debitira na FFC 5 u Osijeku!

>> Zovko: Neki mečevi bili su na razini UFC-a; Trušček: Moja najznačajnija borba!

Što se dogodilo? U trećoj je rundi Lukačić imao fiksiranu polugu na ruci Mijatovića koji je ispustio bolan krik. To ej sudac Klarić shvatio kao tzv. verbalni submission i prekinuo borbu. Kada je Lukačić stao s borbom, Mijatović je rekao sucu da nije tapkao te se nastavio boriti.

Uslijedile su konzultacije. Sudac Klarić nije odustajao od svoje odluke, no supervizor Igor Jushko naredio je vraćanje boraca u poziciju u kojoj su bili što je prilično kontroverzna odluka. Mijatović se iz pozicije izvukao i na kraju slavio na bodove.

Ovih dana traje 'mali video rat', jer se oba borca smatraju pobjednicima što su argumentirali u svojim porukama na Youtubeu. Ono što je sigurno da će borci dobiti nove prilike na FFC-u, a ukoliko to budu željeli, moći će u ring i u revanšu.

Pogledajte još jednom sporan trenutak i njihove komentare i samo prosudite tko je u pravu.

Tko je trebao biti pobjednik meča Lukačić - Mijatović?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider