FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
počivao u miru

MMA svijet u šoku, iznenada preminuo Kimbo Slice!

U 42. godini života preminuo je jedan od najpoznatijih boraca Kimbo Slice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kimbo Slice, odnosno Kevin Ferguson iznenada je preminuo na Floridi, objavio je njegov American Top Team. U teško je stanju prevezen u bolnicu, no liječnici nisu mogli učiniti ništa da mu spase život. Zasad nema potvrde o uzorku smrti, ali se sumnja na zatajenje srca.

Kimbo Slice bio je osebujni borac koji je u profesionalce ušao tek 2007. godine nakon karijere takozvanog uličnog borca. Njegova popularnost dovela ga je i do UFC-a u kojem je odradio samo dvije borbe uz omjer 1:1.

Nakon toga je otišao u Bellator gdje se također borio dva puta i upisao pobjedu protiv Kena Shamrocka.

''Svi smo šokirani i ožalošćeni zbog devastirajućeg i preranog gubitka Kimba Slicea, voljenog člana Bellator obitelji. Kimbo je bio jedan od najpopularnijih MMA boraca ikada, karizmatik, imao je osobnost koja je nadilazila sport. Izvan kaveza bio je prijateljski, nježni div i posvećeni obiteljski čovjek. Gubitak Kimba nas sve ostavlja teška srca i naše misli i molitve su s cijelom obitelji Ferguson i Kimbovim prijateljima, fanovima i timskim kolegama'' stoji u priopćenu Bellatorovog predsjednika Scotta Cokera, prenosi Fightsite.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider