FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'Povijesni turnir'

K-1 spektakl iz Arene UŽIVO na Novoj TV i OYO.hr!

Godinu dana poslije prvog Cro Copovog nastupa u Hrvatskoj događa se drugi, ali za almanahe borilačkih sportova - puno važniji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Imali smo odlične reakcije na naš prošlogodišnji show. Istina, ova je produkcija još spektakularnija, još više zemalja u live prijenosu - oko 130 zemalja u live prijenosu", ističe Orsat Zovko, organizator događaja.

Spetakli MMA lige te borbeCro Copa i  braće Kličko samo na OYO.hr!

Bit će ovo jubilarno, 20. K-1 Grand Pri finale. Kruna karijere za svakog kick-boksača.

"Ovo je sigurno ne samo u Hrvatskoj nego i u ovom dijelu svijeta jedan od najvećih turnira u povijesti. Za one koji ne znaju po prvi puta će se održati izvan Japana."

A on je izašao iz pritvora i odabrao Zagreb za svoj prvi posjet. On je Badr Hari, čovjek sa 28 godina i 111 borbi i 100 pobjeda iza sebe. I bit će najveća prijetnja Mirku i ostalom društvu.

"Iskreno, ja sam taj pritisak pokušao prebaciti na druge borce. Poput Badra Harija, njemu je 28 godina, o njemu cijeli svijet priča, to je momak koji je u naponu snage i jedan od najboljih kick-boksača današnjice", kaže Zovko.

Cro Cop je u završnoj glazuri priprema.

"Sve je proteklo u najboljem redu, ono što je meni najvažnije jest da je Cro Cop super. Završeni su sparinzi, osjeća se jako dobro. Fokusiran je, jedva čeka borbu."

I trofej koji želi više od svih.

"Ako Mirko dođe u finale, mislim da tu šansu neće propustiti."

A to će te naravno gledati 15. ožujka na Novoj TV i platformi OYO!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider