FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Luda večer u Chicagu

Johnson obranio titulu, 'Rampageu' poraz za kraj, Bader ušao u povijest UFC-a!

Aktualni UFC prvak u muha kategoriji, Demetrious Johnson, po prvi put u karijeri obranio je titulu pobijedivši Johna Dodsona na UFC-u on Fox 6, u Chicagu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U žestokoj borbi za titulu Johnson je nasuprot sebe imao ponajboljeg borca u muha kategoriji. Raspoloženi Dodson pao je u posljednjih deset minuta kada je Johnson preuzeo stvar u svoje ruke. Aktualni prvak slavio je na kraju jednoglasnom odlukom sudaca.

Johnson je jedan od rijetkih boraca koji se može boriti na maksimumu od početka do kraja. Doduše, nije sve prošlo tako glatko protiv Dodsona. Nakon što je srušen u drugoj rundi, Johnsonov izazov je rastao. Polako, ali sigurno. I onda je došlo vrijeme da zasja. Dominacijom u četvrtoj i petoj rundi riješio je pitanje pobjednika.

''Bio sam malo ošamućen, ali u velikoj sam formi'', rekao je poslije borbe trenutni vladar muha kategorije.

Quinton 'Rampage' Jackson ipak je doživio poraz u svojoj posljednjoj borbi u UFC-u. Unatoč činjenici što je za kraj imao borbu po svom ukusu, nije uspio doći do pobjede protiv Glovera Teixeire.

Bila je to borba u kojoj su oboje proveli veći dio vremena na nogama, izmjenjujući udarce sve tri runde. No, Teixeira je bio dojmljiviji u svojim napadima i odnio pobjedu jednoglasnom odlukom sudaca. Brazilski borac imao je nekoliko dominantnih trenutaka u kojima je mogao završiti borbu, ali se Jackson nekako izvukao.

Najbolji trenutak večeri na UFC-u on Fox 6 ipak je pripao Ryanu Baderu, koji je stigao do najbržeg 'submissiona' u poluteškoj kategoriji u povijesti UFC-a. Amerikanac je preuzeo rizik i za samo 50 sekundi giljotinom sredio Vladimira Matyushenka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider