FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stipe zabavljao publiku

VIDEO Kakva najava UFC-ovog okršaja godine: 'Miočić je čovjek u misiji'

Svega dva dana udaljen je UFC spektakl u Brazilu gdje će se za pojas prvaka u teškoj kategoriji boriti Amerikanac hrvatskih korijena Stipe Miočić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najavu za najiščekivaniju borbu godine, barem kada su Hrvati u pitanju, između Fabricija Weduma i Stipe Miočića dao je popularni UFC-ov komentator Joe Rogan.

"Stipe Miočić je čovjek s misijom, čovjek koji osjeća kako je stiglo njegovo vrijeme. U najboljim je godinama i ima nevjerojatno samopouzdanje na svojoj strani. On ima osjećaj da može bilo koga nokautirati ako poveže dobre udarce, baš kao što je to učinio protiv Arlovskog", kaže Rogan, no upozorava.

"Werdum je po mojem mišljenju najbolji borac u povijesti UFC-a kada je u pitanju 'submission' (potez u kojem natjera protivnika na predaju). Werdum je natjerao trojicu najvećih boraca u povijesti UFC-a na predaju: Fedora Emelianenka, Minotaura i Caina Velasqueza", kaže Rogan i nastavlja.

"Možemo napraviti nekoliko dobrih argumenata da je Werdum najbolji borac svih vremena. No Stipe Miočić je čovjek kojeg mora pobijediti ako želi da njegova legenda živi i dalje".

"Želim ga završiti u prvoj rundi", kaže Werdum u najavi, na što Miočić odgovara:

"Ima crni pojas u jiu-jitsuu, no neka pokuša s tim dok ga udaram u lice. Potreban je jedan udarac i sve je gotovo".

Borci su u srijedu odradili i otvoreni trening na kojem su sudjelovali znatiželjni navijači. Naravno, Werdum je imao najveću podršku na svojoj strani, dok vatreni brazilski navijači nisu previše 'šmekali' Miočića koji ih je čak pokušao i zabaviti tijekom zagrijavanja. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider