FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Zdrav i spreman

'Japanci ne mogu vjerovati u kakvoj je Mirko formi i misle da Ishii nema nikakve šanse'

Mirko Filipović je zdrav i spreman za novi okršaj sa Satoshijem Ishiijem. Japanska borilačka zvijezda i Cro Cop mamac su za publiku i za neke od velikana slobodne borbe...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjih šest tjedana je, kako kaže u visokom intenzitetu priprema. Mirko nema ozljeda, prevedeno njegovim rječnikom nema alibija za poraz. Ako pitate njegov stručni stožer - sve je lakše kada si već opipao puls protivnika.

''Puno je lakše nego kad se prvi put susrećeš s nekim koga do tada ne znaš i s kim se nisi borio, ali mi se maksimalno spremamo i nema podcjenjivanja tako da apsolutno ide se maksimalno ozbiljno u ring'', izjavio je Drviš.

Na Inoki Bom Ba Je priredbu svratit će i veliki Fedor Emelienenko u društvu Wanderleia Silve. Cro Cop i njih dvojica su pružili u ringu borilačke evergreene.

"Navijam za Ishiija, ima dobre šanse za pobjedu. Mlađi je od Mirka i mislim da može pobijediti na bodove", rekao je Fedor.

''Borio sam se protiv njih, no smatram ih prijateljima. To što će me gledati će mi biti samo poticaj i ohrabrenje. Nadam se da ćemo gledateljima pružiti dobar meč'', izjavio je Mirko Filipović.

Poznato je da je Cro Cop u Japanu kao u rodnoj Privlaci.

''Mirko ovdje ima puno navijača i čim izađe iz sobe ovdje ga oblijeću Japanci. Slikanje i autogrami non stop. Ima stvarno puno fanova, jučer smo odradili dobar trening, bilo je dosta japanskih boraca koji su gledali trening i ne mogu vjerovati u kakvoj je formi i misle da Ishii nema nikakve šanse'', objasnio je Drviš.

Snimku borbe gledajte u srijedu navečer na Novoj TV, a izravni prijenos na OYO.hr od 11.00.

Hoće li Cro Cop opet pobijediti Ishiija (Nova TV i OYO, srijeda)?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider