FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Slovački izbornik

'Imamo jednog 'dark horsea' za utrku, ime ću prešutjeti da ga ne ureknem!'

U vatrenom kavezu Cibone nastupit će čak trojica Slovaka...

''Smatram da je dosadašnja organizacija evenata MMA lige nadišla sva očekivanja, gotovo sve je bilo na vrlo profesionalnoj razini, pa tako očekujem i ubuduće. Mislim da će ova Europska MMA liga otvoriti prostor za neke nove borce koji nisu bili do sada u mogućnosti pokazati svoje kvalitete široj javnosti, te će napokon moći pokazati i dokazati svoj potencijal i vrijednost, a sebi utrti put ka samom vrhu MMA scene. Jako puno znači za borce mogućnost dokazivanja pred brojnim televizijskim auditorijem, te stoga očekujem da će do kraja Euro lige barem dva do tri borca pokazati vrijednost svjetske klase'', uvjeren je Zvonimir Brala, izbornik slovačke reprezentacije MMA lige.

Njegovi momci, moći će pokazati što znaju već na prvom eventu Europske MMA lige koji je na rasporedu 8. veljače. U vatrenom kavezu Cibone nastupit će čak trojica Slovaka. U kategoriji do 77 kg nastupa Radovan Uškrt protiv Marvina Vettorija iz Ujedinjenog Kraljevstva. Za Uškrta izbornik Brala kaže da će 'svakom protivniku bit će tvrd orah na kojem će polomiti zube'.

Slovak Peter Čapkovič, kojeg je hrvatska publika imala prilike vidjeti u Zatonu na Gladiator Fightu, čeka sraz s belgijskim borcem Adamom Mutalievim. Slovački teškaš Štefan Krajči odmjerit će snage s Viktorom Vasićem iz susjedne Bosne i Hercegovine. Na prognoze za slovački MMA team, Zvonimir Brala odgovara iskreno, ostavljajući svojeg MMA asa zasad u rukavu.

''Zbog izmjena u sustavu natjecanja unutar Slovačkog MMA saveza, u posljednji tren smo bili prisiljeni izmijeniti listu boraca koja će zastupati Slovačku. Imali smo prošli tjedan seminare i sparinge u Košicama i Bratislavi na kojima je odlučeno koji će borci nastupiti. Nažalost team Slovačke neće nastupiti u najjačem sastavu, ali vjerujem da će ostaviti svoj trag. Imamo jednog 'dark horsea' za utrku, čije ću ime prešutjeti da ga ne ureknem, ali od njega očekujem da ide do kraja'', ispričao je Zvonimir Brala.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas prvi krug Europske MMA lige koji će se održati 8. veljače u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.  Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa. 16 država. Jedan kavez. Jedan pobjednik. Povijest pišu pobjednici. Budi i ti dio MMA povijesti! Neka igre MMA lige počnu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider