FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
U Zagrebu finale

Hrvatska MMA liga u sezoni 2014. putuje po cijeloj Hrvatskoj!

Mega uspješna sezona 2013. Hrvatske MMA lige je iza nas. Draženov dom je postao prepoznatljivo mjesto uzavrele MMA groznice.

No, kako Hrvatska MMA liga ima svoje fanove diljem Hrvatske, a neki od najuspješnijih klubova koji se natječu u MMA ligi dolaze iz Splita, Osijeka i Pule, vodstvo Only Men Stuffa je odlučilo sezonu 2014. Hrvatske MMA lige pokloniti upravo tim gradovima.

Tako spektakl slobodne borbe više nije rezerviran samo za glavni grad Zagreb, već će u 2014. godini najbolji hrvatski MMA borci gostovati na eventima u Puli, Osijeku, Makarskoj, Splitu, Poreču i Zagrebu.

Točan raspored eventa Hrvatske MMA lige je slijedeći: prvi kvalifikacijski krug će se održati u Puli, drugi krug u Osijeku, a treći u Makarskoj, Poreč je dobio četvrtfinale, Split je dobio četvrtfinale, polufinale će se održati u Makarskoj, a veliko finale u Zagrebu. Zagrapčanima za utjehu ostaje Europska MMA liga koja će se održavati u vatrenoj Ciboni. Veljača će biti mjesec u kojem kreće hrvatska, ali po prvi puta i europska MMA adrenalinska zabava.

''Bilo je lijepo vidjeti punu Cibonu na zadnjim eventima Hrvatske MMA lige. Ali, mi imamo fanove širom Hrvatske. Autobusi navijača su do sada dolazili u Zagreb, a od sada će MMA liga gostovati po cijeloj Hrvatskoj. Očekujem da će podrška lokalnih navijača biti velika jer u tim gradovima imamo neke od najboljih klubova koji se takmiče u ligi. Ljudi vole vidjeti hrvatske MMA borce kako se bore u kavezu, svakom gradu u koji ćemo doći, obećajem spektakl'', najavio je Goran Husić, direktor Hrvatske MMA lige.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider