FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bravo momci

Hrgović i Sep osigurali Astani pobjedu u Ciudad Mexicu

Još jedan blistavi nastup dvojice najboljih hrvatskih boksača Hrvoja Sepa i Filipa Hrgovića u Svjetskoj boksačkoj seriji (WSB)!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zahvaljujući ponajprije njihovim pobjedama u poluteškoj i superteškoj kategoriji u noći s petka na subotu prema hrvatskom vremenu u Ciudad Mexicu, njihova je WSB momčad Astana Arlansi slavila na gostovanju kod Mexico Guerrerosa 3:2.

Hrvoje Sep (14-6 u WSB-u) je ukupnom uspjehu kazahstanskog branitelja WSB naslova pridonio pobijedivši uvjerljivo odlukom bodovnih sudaca Moldavca Petrua Ciobanua (49:46, 50:45, 50:45), inače brončanog s posljednje Europskog prvenstva u Minsku 2013.

Superteškaš Filip Hrgović (18-3 u WSB-u) bio je još uvjerljiviji protiv Uzbekistanca Renata Rahimova – pobijedio je tehničkim nokautom u drugoj rundi i tako Arlansima donio odlučujući bod za pobjedu.

Izdanak zagrebačkog BK Leonardo ove je sezone postigao tri pobjede: prije Uzbekistanca nokautirao je Kubanca Lardueta, a bodovno svladao nekadašnjeg europskog prvaka Rusa Kuzmina.

Slavljem u dvorani Foro Polanco u Ciudad Mexicu (istim rezultatom kao i prošle sezone, kada su također Sep i Hrgović donijeli presudne bodove) kazahstanski Astana Arlansi osigurali su drugo mjesto u skupini B uoči doigravanja, a 21-godišnji Filip Hrgović je istaknuo kandidaturu za najboljeg superteškaša WSB-a ove sezone.
Sep, Hrgović i njihov trener Leonard Pijetraj u Zagreb se vraćaju u nedjelju navečer.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider