FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Još dva dana

'Heising ima divlju narav, Njemačka će imati dvojicu u finalu Euro MMA lige!'

MMA borci sportske supersile Njemačke nastupaju na drugom eventu prvog kruga Europske MMA lige, 1. ožujka, u dvorani Dražena Petrovića. Ždrijeb je htio da njemačka MMA reprezentacija tu večer ima čak tri svoja predstavnika koji će se boriti u vatrenom kavezu Cibone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U lakoj kategoriji boje Njemačke branit će Leo Zulić, a protivnik će mu biti Donovan Sklanecki iz Belgije. U velteru nastupa Sven Heising protiv Talijana Giorgia Pietrinija, bit će zanimljivo vidjeti okršaj njemačkog i talijanskog stila slobodne borbe u glavnom gradu Hrvatske.

''Očekujem da prođemo što dalje. Bio bi zadovoljan s dvojicom svojih u finalu Euro MMA lige. Leo Zulić ima tek dvije borbe u MMA-u iza sebe, mlad je, ali zato ima dvije titule - svjetskog prvaka u tajlandskom boksu i u K1 u svojoj kategoriji. Stoga ne vjerujem da će imati ikakvih problema u stand up-u sa svojim protivnikom. Sven Heising se dosada pokazao sjajnim, on ima divlju narav. Jako je temperamentan i od njega puno očekujem'', izjavio je izbornik njemačke MMA reprezentacije Ivan Dijaković.

Kako do besplatnih karata? Saznajte na našoj Facebook stranici

Zadnja borba večeri rezervirana je za teškaše – Nijemca Stefana Janoscha i Britanca Chi Lewisa Parryija. Možemo očekivati dobro poznatu njemačku predanost svom sportskom cilju, dok britanski nacionalni tim fanatično trenira, pa smo sigurni da MMA uzbuđenja u Ciboni neće nedostajati.

''Uvjeren sam da će njih dvojica imati najtežu borbu te večeri. Stefan Janosch posjeduje veliki talent. Naporno se priprema za tu borbu jer jako želi pobjedu. Očekujem da to bude vrhunska borba! Tko pobijedi u tom meču bit će favorit teške kategorije, po mom mišljenju'', ispričao je njemački izbornik Dijaković.

Drugi event prvog kruga Europske MMA lige na rasporedu je u subotu, 1. ožujka 2014. s početkom u 21 sat, Cibona će ovog puta biti dom odvažnih europskih gladijatora. Ne sumnjamo da će njemački navijači doći podržati svoje MMA predstavnike, u Draženovom domu uskoro će ponovno postati vatreno.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa. 16 država. Jedan kavez. Jedan pobjednik. Povijest pišu pobjednici. Budi i ti dio MMA povijesti! Neka igre MMA lige počnu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider