FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Još samo pet dana

Gonzaga odgovorio na Mirkove prijetnje!

Ove subote u poljskom Krakovu dogodit će dugo očekivani revanš između Cro Copa i Gabriela Gonzage.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ono što je malo tko sumnjao da će se dogoditi, vidjet ćemo ove subote u Krakovu. Mirko Filipović protiv Gabriela Gonzage sedam godina nakon jednog od najvećih nokauta u povijesti ovog sporta. Cro Cop je dobio priliku za povratak među UFC elitu i revanš protiv svojih krvnika.

Brazilski borac tvrdi nekoliko dana uoči borbe kako ga motiviraju Mirkove izjave.

"Kaže da je spreman umrijeti, ako je on to spreman za jedan meč, onda možete samo zamisliti kako se ja osjećam. Želi mi nogom skinuti glavu, a ja ne želim primiti udarac nogom u glavu od Mirka. Dat ću sve od sebe, a to ću postići teškim treninzima koje sam odradio", prenosi Gonzagine riječi Fight Site.

"Tada je bilo puno teže jer mislim da nisam bio potpuno spreman za taj meč. Nisam bio spreman za situaciju. No, očito sam se spremio dovoljno da uđem u oktogon i pobijedim. Najveća razlika je što sam ovih godina radio na sebi i postao sam mnogo kompletniji borac. Imam osam godina više iza sebe znanja, bolji sam na parteru, bolji u udaranju i mnogo se ugodnije osjećam u kavezu."

Gonzaga je sve ove godine preživio u UFC-u, a sada se protiv starog suparnika bori za opstanak. Tvrdi kako se odlično pripremio i spreman ej na sve.

"Sigurno je da ću se osjećati bolje u razmjenama udaraca, nego prvi put kada smo se boriti. Definitivno imam više povjerenja u moje kvalitete. Na kraju dana bitno je i kako se pripremiš. Za ovaj meč sam se pripremao gurajući se do samih gornjih granica pucanja. Krenuo sam u kamp rano kako bih bio spreman za sve što se može dogoditi u kavezu", poručio je Gonzaga.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider