FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'što da radim? odrežem ih?'

FOTO Još jedna sportašica kojoj prevelike grudi smetaju u karijeri: 'Što da radim?'

Amerikanka Brye Anne Russillo je 29-godišnja MMA borkinja, koja se osim sa suparnicama uoči borbi suočava s još većim problemom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Russillo je borkinja u kategoriji do 65 kilograma, međutim zbog svojeg obilnog poprsja, koje teži čak 5.5 kilograma, mora se boriti u katergoriji do 70 kilograma! To je odluka donesena uoči njezine borbe protiv Paige Lian 3. ovog mjeseca u New Yorku.

"Što da radim? Pa ne mogu ih samo odrezati! Nemam policu na koju ih mogu odložiti do nakon borbe. Pokušavam smršaviti, ali moje grudi su takve kakve jesu. Ja sam Talijanka, išla sam u školu za gurmane i zbog toga sam danas ovakva kakva jesam", rekla je pomalo frustrirana Russillo za The Post.

Svega dva dana uoči borbe Russillo počinje s režimom mršavljenja kako ne bi 'izvisila' na vaganju.

"Idem u saunu, zamatam grudi preko noći nakon što ih namažem kremom i tako tri noći zaredom. Radim sve što mogu da budem unutar parametara za borbu", rekla je Russillo koja nije uvijek bila MMA borac.

"Samohrana sam majka koja se pokušava vratiti u formu. Dvanaest godina sam radila kao konobarica, tulumarila sam i pila u velikim količinama. Sada naporno treniram i radim sve što mogu da poboljšam kvalitetu svog života", rekla je Russillo.

Ovo nije prvi slučaj da sportašica ima problema s velikim grudima. Definitivno poznatiji slučaj imamo u tenisu, gdje je trenutno druga igračica svijeta, Simona Halep, svojedobno bila podvrgnuta operaciji kako bi smanjila grudi. Baš kao i Russillo, Halep je do 2010. godine imala bujno poprsje koje ju je smetalo u svakodnevnom životu i koje joj je zadavalo bolove u leđima.

"To je težina koja me muči. Koči me u reakciji i smeta me kad igram. Čak i da nisam sportašica odlučila bi se za smanjenje", ispričala je tada Halep.

Otkako je bila podvrgnuta operaciji, Halep je svakoga tjedna napredovala na WTA ljestvici, a samo četiri godine kasnije dosegnula je renking karijere - drugo mjesto!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider