FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Novac ne kupuje sve

Floyd Mayweather dobio glatku odbijenicu za novu mega-borbu!

Američki boksač Floyd Mayweather najplaćeniji je sportaš današnjice i nikada ne skriva da novcem može kupiti ama baš sve što poželi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Međutim, tome ipak nije tako. Nakon što je u svibnju slavio protiv Mannyja Pacquiaoa u 'meču stoljeća' i popravio svoj skor u profesionalnoj karijeri na 48:0, Mayweather je najavio odlazak u mirovinu nakon što odradi još jedan meč u rujnu. Tu je priliku javno ponudio sunarodnjaku Oscaru De La Hoyi, međutim ovaj ga je glatko odbio.

"De La Hoya se vraća u ring... Uvijek je pričao da želi revanš. Sada mu je za to prilika", rekao je Mayweather.

"Zadovoljan sam i sretan u mirovini. Nikada se neću vratiti", rekao je De La Hoya u video koji je objavio na svom profilu društvene mreže Instagram.

Mayweather se ponadao da bi mogao slaviti protiv još jednog velikog imena prije odlaska u mirovinu nakon što je De La Hoya u jednom intervjuu izjavio da "ne prođe ni dan, a da se ne poželim vratiti u ring. Kada bih se i vratio to bi bilo samo da se borim s najboljima".

'The Money' je to shvatio kao da De La Hoya razmišlja o povratku iz mirovine, no grdno se prevario.

De La Hoya i Mayweather borili su se jednom u karijeri, u svibnju 2007. godine, i taj je dvoboj pripao Amerikancu nakon bodovne odluke. U ugovoru je bila klauzula koja garantira revanš unutar jedne godine, međutim Mayweather se povukao u kratku mirovinu, a potom se iz srednje kategorije vratio u velter čime je izbjegao novi dvoboj s De La Hoyom. Slučajno ili namjerno nije bitno...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider