FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Razmišlja o UFC-u?

Fjodor: Ako ćemo o najvećima, to su Barnett, Cro Cop, Minotauro...

Fjodor Jemjeljanenko je u posljednjem intervjuu, onom za ruske medije, otkrio kako razmišlja o ideji da se bori u UFC-u, te koji su borci najviše doprinijeli razvoju MMA...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Moja sljedeća borba će biti u lipnju ili srpnju. No, još nije odlučeno gdje će se održati. Naravno, volio bih da se borim kod kuće pred svojim navijačima. Međutim, najsnažnija i najutjecajnija MMA organizacija nalazi se u Americi. Stoga, da bih se borio s najboljim borcima moram otputovati u SAD'', rekao je Fjodor.

U posljednje vrijeme je menadžment ruskog borca imao želju za povratkom u Strikeforce. No, sumnjamo da će se išta takvog dogoditi. Pogotovo jer Dana White jednostavno ne može smisliti Ni Fjodora ni ekipu iz M-1.

''Moj menadžer je trenutno u pregovorima oko borbe s Barnettom. Mnogo toga ovisi o njemu. Mislim da će u bliskoj budućnosti situacija postati jasnija. Što se tiče Barnetta, to bi bilo treći put da borba nije održana. Ali da budem iskren, uopće se ne bih volio boriti s njime. Prijatelji smo već neko vrijeme i mislim da je on jedini borac s kojim se ne bi volio sresti u ringu'', izjavio je legendarni ruski borac.

U drugom dijelu intervjua najviše razgovora bilo je o UFC-u i borcima koji su napravili najveći doprinos razvoju mješovitih borilačkih vještina.

''Junior dos Santos i Overeem su u ovom trenutku možda najbolji borci u teškoj kategoriji. Što se tiče mene, trenutno ne postoji veza s UFC-om. Možda u bliskoj budućnosti. Želio bih gledati borbe najbolje rangiranih UFC boraca. Najveći doprinos razvoju MMA? Ako idemo po osobnosti, to su svakako Barnett, Mirko Filipović, braća Nogueira, Randy Couture...''

Podsjetimo, glavnu borbu kick-boks spektakla 'Final Fight' između Cro Copa i Raya Sefa u Areni UŽIVO će prenositi Nova TV i GOL.hr ove subote nakon 22 sata. No, čitatelji GOL.hr-a moći će u izravnim prijenosima pratiti i otvoreni trening te službeno vaganje boraca 'Final Fight' spektakla.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati