FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ne propustite!

Final Fight spektakl u petak UŽIVO na Novoj TV i OYO.hr!

Splitske Gripe u petak navečer u izravnom prijenosu na Novoj TV i OYO.hr-u ugošćuju prvi od serije borilačkih spektakala ''Final Fight''.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brojni internacionalni borci i najbolji hrvatski u kikboksu i slobodnoj borbi pružit će vam, nadamo se, sjajne mečeve na ovim borilačkim priredbama.

>> Bivši UFC prvak bori se na Final Fight spektaklima!

Nismo dugo trebali čekati reprizu svjetla reflektora veličanstvenog K1 Grand Slam finala. Neke Mirkove protivnike, poput Žuravljeva gledat ćemo u glavnim borbama, ali i Cro Copove nasljednike koji se već borili po punim japanskim arenama.

''Nakon skoro pet mjeseci evo me nazad u ringu, u formi sam, jedva čekam borbu i nadam se dobrom ishodu'', izjavio je Igor Jurković, sudionik Gloryjeve završnice u Japanu.

Jurković i društvo trebali bi zapaliti splitske Gripe...

''Osjećaj je izvrstan, inače se volim boriti pred domaćom publikom, a splitska publika je temperamentna tako da će mi biti čast ponovno se boriti u Splitu'', rekao je Jurković.

Nasuprot 27-godišnjeg Porečanina bit će etablirani Rumunj Raul Catinas, Žuravljev će u ring protiv Talijana Luke Panta. Internacionalni kick-boks meč odradit će i Bajić protiv Vardakasa. U glavnom programu su i dva meča u slobodnoj borbi. Delija - Laprakis te Golčić - Spahović.

Catinas kuca na velika vrata, već je pobjeđivao neka poznata imena poput Štefana Leke ili Mighty Moa.

''Nešto je niži od mene, izuzetno opasan s tim krošeima, morat ću gledati da mu ne prilazim previše, držati ga na distanci'', objasnio je hrvatski borac.

22-godišnji, neporaženi, teškaš iz Dubrovnika Ante Delija figurira kao velika hrvatska nada u slobodnoj borbi.

''O protivniku znam dosta, znam da je udarač, da je kompletan borac, mislim da sam dosta kvalitetniji i da ću ga bez problema riješiti'', izjavio je Delija te nadodao:

''Drago mi je što ću se predstaviti na Novoj TV, što će bit prijenos uživo i što ću se predstaviti u najboljem svjetlu.''

''To je jedna priredba koja je na svjetskoj razini, 'fight card' je izuzetno kvalitetan, cijela priredba bit će izuzetno kvalitetna, tako da podržavam sve ljubitelje i fanove borilačkih sportova da dođu podržati svoje borce'', objasnio je Jurković.

A da se zaista radi o borilačkoj priredbi na visokoj razini provjerite ovog petka na Novoj TV od 21.45 i OYO.hr-u od 20.30!

FFC 03 19.042013. glavni program:

K-1 +95 kg: Igor Jurković (Hrvatska) VS Raul Catinas (Rumunjska)

K-1 +95 kg: Pavel Zhuravlev (Ukrajina) VS Luca Panto (Italija)

MMA +93 kg: Ante Delija (Hrvatska) VS Michail Laprakis (Grčka)

MMA -93 kg: Christian Golčić (Švedska - Hrvatska) VS Tomislav Spahović (BiH)

K-1 -81 kg: Zlatko Bajić (Hrvatska) VS Petros Vardakas (Grčka)

Uvodne borbe:

K-1 +95 kg: Mladen Kujundžić (Hrvatska) VS Rok Štrucl (Slovenija)

MMA -93 kg: Teo Radnić (Hrvatska) VS Matej Batinić (Hrvatska)

K-1 -85 kg: Toni Milanović (Hrvatska) VS Ibrahim el Bouni (Maroko)

MMA -77 kg: Dejan Milošević (Hrvatska) VS Ivan Gluhak (Hrvatska)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider