FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Novi revanš će pričekati

Filipović saznao protivnika za iduću borbu: Nije nitko koga je priželjkivao

Kako je već najavio, Mirko Filipović 28. studenog ulazi u oktogon na novi borilački spektakl pod okriljem UFC-a, ali nije dobio protivnika kojeg je priželjkivao...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi protivnik Cro Copa bit će 35-godišnji Amerikanac Anthony Hamilton protiv kojeg će se boriti na Fight Nightu u glavnom gradu Južne Koreje. Filipović će tako nakon osvete protiv Gabriela Gonzage morati još pričekati na novu priliku da nekome uzvrati za poraz iz prošlosti.

Tu su svakako imena poput Franka Mira, Juniorda dos Santosa i Roya Nelsona, koji su po rejtingu iznad Mirka. Cheick Kongo više nije u UFC-u, dok je Rodrigo Minotauro trenutno ozlijeđen i pitanje je u kojem smjeru čemu otići karijera.

Međutim, malo tko je očekivao da će protivnik biti ime koje ne mami publiku tako da ovom borbom Cro Cop može malo dobiti i puno izgubiti. Poraz od 'nepoznatog' borca udaljila bi ga od svjetla pozornice i prilike za revanš protiv gore navedenih boraca. Pobjeda ga, pak, podiže stepenicu iznad, dovoljno da se bori s nekim poput Roya Nelsona, pa možda i Franka Mira. A to je ono što je Mirko i htio.

Inače, Mirkov sljedeći protivnik Anthony Hamilton ima 14 MMA borbi u karijeri i četiri poraza. Što se UFC-a tiče, ima samo tri borbe i dvije pobjede.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider