FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'Podsjeća na Pride'

FFC dobio veliko pojačanje – Igor Pokrajac iz kaveza u ring

Igor Pokrajac novi je član FFC rostera. Dojučerašnji UFC-ovac je u utorak potpisao ugovor na više borbi s vodećom regionalnom promocijom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Pokrajac je gotovo šest godina proveo u UFC-u, a raskida ugovora ga je koštao posljednji poraz od Brazilca Marcosa Rogerija De Lime u Rio de Janeiru 20. prosinca. Zagrebački udarač je proteklog vikenda otputovao u Stockholm kako bi na licu mjesta s čelnicima UFC-a riješio svoju sudbinu. Već dva dana kasnije ima novi angažman, no niti on, niti Orsat Zovko, ne otkrivaju za sada detalje...

"Izuzetno mi je drago što smo u FFC roster doveli novo veliko ime i još jednog borca koji je praktički do jučer bio dio najkvalitetnije svjetske MMA promocije UFC-a. Potpis s Igorom je samo još jedan dokaz da FFC konstantno radi na poboljšanju kvalitete rostera svojih boraca koji je ionako vrlo snažan, posebno u poluteškoj kategoriji gdje imamo imena kao što su Sakara, Browarski, Sanchez i slično. Vrlo brzo ćete vidjeti Igora u FFC ringu vjerujem na sreću njegovih mnogobrojnih fanova", izjavio je glavni i odgovorni čovjek FFC-a Orsat Zovko.

"Dogovor o dolasku u Final Fight Championship je postojao odmah nakon posljednjeg poraza. No, kako sam do sada čekao konačnu odluku UFC-a, ta je opcija bila na čekanju. Već sam s čelništvom FFC-a dogovorio i mogući termin nastupanja tako da vrlo brzo možete očekivati detaljnije informacije", poručio je Pokrajac povodom potpisa ugovora te je dodao:

"Veliko mi je zadovoljstvo nastupati za FFC. Pogledao sam apsolutno sve priredbe, mnoge sam i sam komentirao na Novoj TV. Jako dobro poznajem pravila i borbu u ringu s obzirom da sam tako i počeo. I borci koji nastupaju mi nisu strani, kao i način borbe koji podsjeća na Pride."

The Duke je dodao još jednu zanimljivu informaciju.

"Radit ću polutešku, ali i tešku kategoriju jer obično dok 'hodam' imam oko 104 kilograma. Znam da je konkurencija u FFC-u izuzetno jaka s obzirom na sva imena koja tamo nastupaju. Recimo u poluteškoj imate Alessija Sakaru, Eddieja Sancheza, Maru Peraka, Mateja Batinića, Marcina Prachnija, Tomislava Spahovića, Macieja Browarskog... To su sve odreda vrhunski borci", zaključuje Igor.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider