FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Final Fight Championship

FFC 13: Krušić otkazao protiv El Bounija, umjesto njega uskače Marjanović!

Najbolji crnogorski kick boksač Boban Krušić ipak neće nastupiti na FFC 13 eventu koji će se u petak održati u Zadru, gdje se na FFC-u 13 trebao boriti s Ibrahimom El Bounijem...

Krušić je protekle subote nastupio na No Limit eventu u Goraždu, gdje se borio s Nikolom Božićem. Tijekom jednog hrvačkog zahvata Božića u prvoj rundi Krušić je nezgodno pao, te povrijedio koljeno. Usprkos tome nastavio je borbu i odnio pobjedu sjajnim nokautom u trećoj rundi.

Povratak u Crnu Goru ipak nije donio dobre vijesti. Preliminarni pregledi su pokazali da se radi o povredi ligamenata, a detaljnije informacije će biti poznate nakon magnetne rezonance koja će se obaviti tijekom tjedna.

"Za sada znamo da su ligamenti povrijeđeni, a ostalo će biti poznato nakon magnetne rezonance. Detaljnije informacije zaista nemamo, jer povreda može Bobana odvojiti od ringa od pet dana do šest mjeseci. Iskreno nam je žao zbog ove povrede, s obzirom na veliku priliku koja nas je čekala u FFC ringu", kaže trener Krušića Srđan Jokić.

On je u izjavi za fightsite.me rekao i kako će svi uskoro imati priliku da vide meč iz Goražda, te je uputio ispriku organizatorima i menadžeru.

"Na snimci borbe ćete vidjeti koliko je to bio težak okršaj. Boban je odnio pobjedu, ali nažalost i povredu iz ringa. Iskreno se ispričavamo organizatorima na čelu s Orsatom Zovkom i Markom Petrakom, te našem menadžeru. Svu medicinsku dokumentaciju ćemo rado dostaviti i vama kao medijima, ali i organizatorima. Nadamo se da ćemo po oporavku od ozljede dobiti novu priliku u FFC-u", zaključio je Jokić.

Mađutim, čelnici FFC-a reagirali su iznimno brzo u ovom slučaju te su istog dana uspjeli pronaći izuzetno atraktivnu zamjenu.

U ring s El Bounijem tako će ući Denis Marjanović iz Banja Luke koji je ranije ove godine nastupio i na eventu K-1 organizacije u Španjolskoj. Tom prilikom je poražen od domaćeg borca, ali uz prilično sporno suđenje.

"Iako je do meča ostalo svega nekoliko dana, hvala organizatoru na pozivu i ja ću dati sve od sebe kako bih došao do još jedne značajne pobjede u svojoj karijeri", poručio je Denis na svom Facebook profilu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider