FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Mogu li dalje?

Europska MMA liga u Ciboni: Subota istine za Vasića i Pejića

Velik interes popratio je službeno vaganje uoči subotnjeg MMA borilačkog spektakla u Draženovu domu. Suočavanje s vagom nekima je stresno kao i sama borba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Pa iskreno, teže mi je i od meča. Ovo sad kad je prošlo, kao da mi je meč prošao, majke mi", kaže David Vasić.

Borci i po nekoliko dana ne jedu gotovo ništa, te piju mnogo tekućine. I to je recept za 'varanje' vage. Naš predstavnik David Vasić na kraju je uspio biti u zadanoj kilaži: "Pazio sam tri dana, zadnja tri sam ful pazio. Došao sam na pola kile dan prije i sad sam imao 84 kile i 700, ali nadam se da ću sutra u ringu imati 90 kila kao i prošli put."

Izgubiti, pa onda nadoknaditi 6 kilograma u svega nekoliko dana, golem je šok za organizam, ali borci su na to naviknuli. A ono što ih je oduševilo jest zagrebački prijem.

"Do sada sve izgleda odlično! Svaka čast organizatorima, doček i prvi dojam su fantastični. Kao da se radi o nekoj velikoj svjetskoj organizaciji", sretan je bio belgijski izbornik, koji nam je predstavio najveće favorite prvog izdanja Europske MMA lige:

"Englezi i Nijemci djeluju kao najveći favoriti, ali se nikako ne smije otpisati i Nizozemce."

A nikako i naše. Filip Pejić i David Vasić, nošeni domaćom publikom, mogu do prolaska u četvrtzavršnicu i novog nastupa u MMA spektaklu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider