FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'Varalica' briše ljagu

E sad je sigurno: Overeem napokon kreće u pohod na UFC!

Nizozemski gorostas dobio je napokon zeleno svjetlo za novi nastup u najvećoj svjetskoj MMA organizaciji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Alistair Overeem na Super Bowl vikend 2. veljače kreće u pohod na jedinu krunu koja mu nedostaje. Bio je prvak u K-1, Dreamu i Strikeforceu, a sad želi i krunu u UFC-u. Na putu će mu stajati Antonio 'Big Foot' Silva, a onda i prvak Cain Velasquez.

Borba Overeema i Silve najavljuje se par mjeseci. Poznata rigorozna Sportska komisija države Neavde dala je ranije dozvolu za promociju borbe na UFC 156 spektaklu, a sada je stigla i dozvola za nastup devet mjeseci nakon suspenzije zbog povišene razine testosterona.

U 2012. je Nizozemac detaljno podvrgavan raznim testovima, promijenio je i liječnike koji brinu o njegovom zdravlju. Sve je podredio tome da napokon bude priznat kao 'čist' borac, a ne 'hulkoidni' snagator s predefiniranim mišićima.

Svi znaju da Reem nije samo to. Čovjek je vrhunski udarač i sve zanima može li s trona baciti najbolje UFC-ove teškaše.

''Sad sam i veći nego prije. Puno sam trenirao, pazio na prehranu i sve podredio ispravljanju pogreške'', poručio je Overeem koji se tek treba dokazati pred američkom publikom.

Bio je za većinu 'varalica', vrijeme je da skine ljagu s imena i pokaže što doista može. Za manje od mjesec dana u kavezu će biti (nakon Lesnara) s još jednim gorostasom. Bit će to borba velikih boraca, no Overeem je veliki favorit. Već sad svi jedva čekaju bitku za naslov s Cainom Velasquezom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider