FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
obračun u Tokiju

CRO COP – SATOSHI ISHII ove subote na Novoj TV i OYO.hr!

Dva tjedna uoči svoga 40. rođendana, Mirka Filipovića očekuje još jednu MMA borba. Datum je 23.8., grad je Tokio, a protivnik je Japanac Satoshi Ishii.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Satoshi Ishii je u svijetu sporta najpoznatiji kao olimpijski pobjednik u džudu s Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine. Proteklih godina ostvario je solidnu karijeru u slobodnoj borbi. Imao je 15 mečeva, a zabilježio je 12 pobjeda, dva poraza i jednu neodlučenu borbu. Čak 13 godina mlađi od hrvatske legende Cro Copa, 27-godišnji Ishii u ovom će meču pokušati ostvariti 9. pobjedu u nizu.

Mirko Filipović proteklih je godina češće nastupao u kickboksu. Ovo će mu biti prvi meč u slobodnoj borbi otkako je u studenom prošle godine u Moskvi poražen od Alekseja Olejnika. Mirkov skor u 42 MMA borbe je 28 pobjeda, 11 poraza i tri remija.

Meč se održava u sklopu priredbe Inoki Genome Federation. O borbi Filipović - Ishii dugo se spekuliralo, a sada je, na radost ljubitelja slobodne borbe, dogovor ipak postignut.

Nova TV osigurala je prava na emitiranje ovog borilačkog spektakla kojeg će komentirati Željko Vela, uz sukomentatora Igora Pokrajca, našeg poznatog borca koji nastupa u najprestižnijoj svjetskoj organizaciji, američkom UFC-u.

Borbu ove subote možete UŽIVO pratiti na OYO.hr u 13 sati, a na Novoj TV od 21.30.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider