FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
FIGHT!
Mirko se žestoko sprema

Cro Cop predstavio svog suparnika za Staru godinu: "Veliki sam favorit, ali..."

Mirko Filipović opet je u žiži zbivanja svjetskih borilačkih medija.

Mirko Filipović (GOL.hr)

Prije nekoliko dana objavljeno je ime Cro Copovog protivnika na Staru godinu u Japanu - to je Tsuyoshi Kosaka, Japanac, koji je poznat po tome što je nanio prvi poraz u karijeri jednom od najvećih svih vremena Fjodoru Emelijanenku.

"Dobar dan... Da, to je Kosaka. Ne znam više što bi rekao", započeo je Mirko intervju za Dnevnik Nove TV.

Par riječi o Kosaki? Poznat je po onoj kontroverznoj pobjedi nad Fjodorom. Kratak rezime njegove karijere? Ima 47 godina i 29 pobjeda.

"Podcjenit ga neću sigurno"

"On je jedan od njihovih najvećih boraca ikada. Pobijedio je Fjodora u njegovim najboljim danima no to je bila posjekotina, tehnički nokaut. Sjećam se legendarnog njegovog meča sa Huntom. Hunt ga je uspio svladati tek u drugoj rundi. Vratio se prije dvije godin u meču s Jamesom Thompsonom i nokautirao ga. Podcjenit ga neću sigurno, ali da sam veliki favorit - jesam. Kamp je odličan, nema ozljeda to je to", samouvjereno će Mirko.

Kohsaka je klasični parteraš opasan na podu?

"On je judaš po vokaciji, voli rušiti i udaviti ljude. Ali, ne libi se udariti, pa Thompsona je nokautirao. Imao je borbu protiv Baruta prošle godine. Kažem, on je uskočio kao neka alternativa. Njih je nekoliko odbilo."

"Malo me nervira veliko zanimanje medija"

U srijedu si gostovao kod Ariela Helwanija, jednog od najpoznatijih svjetskih novinara za borilačke sportove. Kakvo je zanimanje medija?

"Pa zanimanje je veliko, malo me to nervira. Počeo sam iz paštete iskakati i u svjetskim i u našim medijima. Dam jedan intervju pa se razvlači na mjesec dana. Već me to počinje malo i nervirati da ti budem iskren."

Za kraj, vidio sam popis pjesama za trening, vidio sam ima i Rihanna i Elton John i Eye of tiger? Šarolik si?

"Pa da, ja sam slagao spisak pjesama. Naš kućni DJ Goran Pavković je napravio kompilaciju. Malo žive muzike za trening. Ima Rihanne... Pa što fali Rihanni?"

A je li se nabrijete dok sparirate na Eltona Johna?

"Ma nismo neki sentiš uzeli nego onu 'I still standing'. To je njegova legendarna stvar koju obožavam", za kraj će Cro Cop.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider