FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
To bi bio spektakl

Cro Cop u Moskvi izazvao Fedora: Ako se vraćaš, želim revanš

Mirko Filipović tijekom cijelog ljeta naporno se pripremao za veliki revanš protiv Alexandera Emelianenka koji ga čeka početkom studenog u Moskvi na eventu Legend 2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, nema sumnje kako bi eventualni revanš s Fedorom bio meč koji bi privukao pažnju zaista cijelog svijeta. Mogućnost da do toga dođe zaista je minimalna, malo tko vjeruje da će se Fedor ikad vratiti u ring, ali Cro Cop je bio prilično jasan prilikom nedavnog gostovanja u Rusiji na konferenciji za medije koju je organizirala upravo promocija Legend.

Na YouTubeu se prije nekoliko dana pojavila zanimljiva video snimka s dijela konferencije za medije na kojoj se Mirko osvrnuo i na svoju veliku želju.

''Fedora smatraju najvećim borcem svih vremena, a naš meč jednim od najboljih u povijesti ovog sporta. Ako se kojim slučajem ikad vrati, volio bih odraditi revanš protiv njega'', rekao je Mirko.(Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider