FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Revanš u Tokiju

Cro Cop na Novu godinu protiv Ishiija

Nakon što je u kolovozu pobijedio Japanca Satoshija Ishiija, hrvatski borac Mirko Filipović će se na tradicionalnom novogodišnjem MMA eventu u Tokiju ponovo boriti protiv bivšeg japanskog judaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cro Cop je u kolovozu pobijedio Ishiija tehničkim nokautom nakon što Japanac zbog obilnog krvarenja iz posjekotine iznad čela morao predati borbu. Filipović je tada prekinuo Ishiijev niz od osam pobjeda.

"Potvrđen je meč protiv Ishiija za Novu godinu. Profesionalac sam i borim se u borbama koje moj poslodavac odredi. Je li to Ishiijeva želja ili pritisak navijača - ne znam, ali znam da to nije mudra ideja. Respektiram njegov samurajski duh, no mislim da će još gore završiti nego u prvoj borbi jer ću biti potpuno spreman. Ovaj puta ga čeka nokaut, isprobao sam ga i znam što može, pa će tako i borba proći bez nervoze uz još manje stresa. Poštujem ga - mlad je, opasan, gladan pobjede i revanša ali će ishod biti isti," poručio je Filipović koji je potvrdu ovog dvoboja Mirko je dočekao na svoj četrdeseti rođendan.

Satoshi Ishii je prije prelaska u MMA vode na olimpijskim igrama u Pekingu osvojio zlatnu medalju u judu u kategoriji iznad 100 kilograma. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider