FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Mirko otvoreno

Cro Cop otkrio koja mu je crna točka u karijeri

Mirko Filipović je telefonski gostovao u MMAhour showu Ariela Helwania. Helwani je s njim prošao kroz mnoge teme kao što su vrijeme u UFC-u, vrijeme u Prideu, povratak kickboksu i drugo…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Helwani je na početku rekao Mirku kako je jedna od rijetkih borilačkih zvijezda s kojom još nikad nije razgovarao, a Mirko je ponovno ponovio kako ne vidi previše korisnih stvari u razgovoru s novinarima, no da će prihvatiti neke pozive u svrhu promocije borbe, pa je tako i ovaj, prenosi Fightsite.

"Nekad nakon borbe poželiš da je gotovo, kažem to je kraj i sl., ali kada ti se glava ohladi shvatiš da to voliš. Ima puno lijepih trenutaka, no i onih teških, kao što su pripreme, sparinzi, pa onda dođu ozljede, koje ti nerijetko promijene planove, no to je takav posao, takva igra i ja to volim. Vratio sam se kickboxu jer sam, nakon što sam otišao iz UFC-a, dobio poziv za borbu protiv Raya Sefoa'', rekao je Mirko Filipović.

O UFC-u nije htio puno, no kratko je rekao: "U UFC-u su me tretirali kao kralja, tako su me prihvatili od samog početka, a ja sam razočarao. To je crna točka moje karijere. Ne znam zašto nisam uspio, razočarao sam i vodstvo i fanove. No, vjerujem kako se to sve dogodilo zbog mojih ozljeda. Zauvijek ću žaliti što nisam uspio, što mi se dogodio Gonzaga, no što je tu je."

Prisjetio se Mirko i lijepih uspomena za vrijeme Pridea: "Ne gledam svoje borbe, većinu nisam pogledao. Pogledao sam borbu protiv Fedora, ali to odmah nakon nje.''

"Glory radi sjajan posao i što je UFC-u u MMA-u, to je Glory u kickboxu trenutno. Vrlo su profesionalnoi i vidio sam svojim očima kako paze na svaki sitni detalj, imaju sve top borce trenutno i rade pravi posao'', poručio je za kraj Cro Cop.

Borbu Cro Cop - Remy Bonjasky i najzanimljivije mečeve s Glory 14 spektakla u Areni gledajte u subotu navečer UŽIVO na Novoj TV i OYO.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider