FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
FIGHT!
"ni jordan nije dobio dio nba lige"

McGregor ipak nije u mirovini: "Postoje drugi načini da ga usrećimo. Riješit ćemo sve"

Predsjednik UFC-a Dana White ne vjeruje da je Conor McGregor u mirovini, te vjeruje da ima način na koji će vratiti Irca u oktogon.

Dana White i Conor McGregor (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Predsjednik UFC-a Dana White ne vjeruje u priču svojeg najvećeg proizvoda Conora McGregora da je otišao u sportsku mirovinu. To je potvrdio svojim izjava, kao i priču da je McGregor, iziritiran negativnim odgovorom, obznanio mirovinu jer mu UFC nije želio dati dio udjela u organizaciji.

"Ne. Mislim da nije u mirovini. Postoje neke stvari koje Conor želi i mislim da prije svega želi razgovarati sa mnom u četiri oka. Odradit ćemo to u idućih nekoliko tjedana i naći ćemo neko riješenje", rekao je White.

U medijima se pojavila priča da UFC ne poštuje dovoljno McGregora zbog svega što je napravio za organizaciju, što je White odbacio.

"Tko dobiva više respekta od njega? Dajte molim vas. Nikada se prema njemu nismo odnosili s nepoštovanjem. Pogotovo ne ja. Dobro je zaradio kod nas. Zapeo je na tome da želi dio vlasništva, ali ako pogledate širu sliku ni Michael Jordan nije dobio dio NBA lige, iako je napravio velike stvari. Lista takvih sportaša je poduža. Conor je važan dio naše organizacije i sporta. Naravno da jest. Mislim da postoje drugi načini da ga usrećimo osim davanja udjela u organizaciji", otkrio je White, pa zaključio:

"UFC je postojao prije i postojat će nakon McGregora."

Čini se da bi kroz nekoliko tjedana mogli dobiti i konačni odgovor o karijeri najosebujnijeg MMA borac u povijesti organizacije, te da je Irac u ovom trenutku daleko od definitivne odluke da se više nikada neće boriti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider